„Nemam više godina za gubljenje!" Karleuša iskreno o razvodu: Otkrila i kako joj se naslednice drže u ovom periodu!

17.08.2022

06:15

0

Pevačica naglašava da Tošića više neće ni spominjati javno, osim ukoliko on to nečim lepim i ne zasluži

„Nemam više godina za gubljenje!" Karleuša iskreno o razvodu: Otkrila i kako joj se naslednice drže u ovom periodu!
Copyright Jelena Karleuša, Antonio Ahel/ATAImages.

Razgovarajući o detaljima iz života koji trenutno intrigiraju javnost, Jelena Karleuša je u jednom intervjuu otvorila dušu, pa se dotakla - razvoda od fudbalera Duška Tošića

Kako se iz jedne od njenih „Instagram" objava moglo zaključiti da pevačica i suprug nisu i predali papire, što je svakako jedna od glavnih tema medija, JK je istakla:

- Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome - počela je ona, piše „Story", pa zatim prešla na pitanje da li je preterala objavivši saopštenje o rastanku. 

„Mora da se nauči pameti!"

- Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama - objasnila je Karleuša. 

Jelena Karleuša i Duško Tošić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

U istom razgovoru, dotakla se i mezimica Nike i Atine, koje je dobila u braku s Tošićem. Između ostalog, naglasila je da devojčice vrlo pristojno podnose pritisak njene popularnosti. 

- Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam - rekla je za pomenute medije ona. 

Jelena Karleuša, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike