Vog tužio Drejka: Ana Vintur za kopiranje naslovnice čuvenog časopisa traži silne milione!

10.11.2022

10:35

0

Novi album dva repera zahtevao je promociju kako bi što više ljudi poslušalo pesme, ali jedan način promovisanja albuma doveo ih je do paprenog troška

Vog tužio Drejka: Ana Vintur za kopiranje naslovnice čuvenog časopisa traži silne milione!
Drejk i Ana Vintur - Copyright Profimedia

Reper Drejk (36) je pre nekoliko dana s kolegom 21 Savage (30) izbacio novi album pod nazivom 'Njen gubitak'. Koristili su različite načine za promociju albuma, a jedan ih je neplanirano koštao više nego što su mogli da zamisle. 

Naime, dvojac je osmislio sopstvenu naslovnicu koja izgleda identično onoj za časopis 'Vogue', što se uredništvu čuvenog magazina nimalo nije svidelo. Iz tog razloga su podneli tužbu protiv Drejka i njegovog kolege, koja će repere koštati četiri miliona dolara.

 

 

 

Kopije časopisa ubrzo su postale viralne na društvenim mrežama, posteri postavljeni po celom Njujorku, a 'pravi' časopisi delili su se u Majamiju, Atlanti i Los Anđelesu.

Reper je ovog leta imao i neprijatno iskustvo, kada je u njegovu vilu na Beverli Hilsu provalio muškarac (23). No, to nije bilo sve. Ovaj momak tvrdio je da je Drejkov sin!

Drejk, Youtube Printscreen „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"
Drejk i Ana Vintur

U tužbi podnetoj ove nedelje, kako piše 'Pejdž Siks', stoji da je Condé Nast, medijska firma u čijem je vlasništvu Vog, zatražila od Drejka i njegovog tima da zaustave neovlašćenu upotrebu zaštitnog znaka Voga, te da prekinu bilo kakvu distribuciju lažnih časopisa. Na nekim stranicama unutar časopisa mogle su se pronaći i fotografije globalne uredničke direktorke časopisa, Ane Vintur, koja nije dala zvaničnu dozvolu za to.

Inače, Ana Vintur nedavno je potvrdila da njen časopis i ona nemaju nameru više da sarađuju sa kontroverznim reperom, Kanjeom Vestom.

Profimedia
Drejk i Ana Vintur

Podsetimo, slavni reper se nedavno pojavio i na glamuroznoj rođendanskoj proslavi pevačice Bijonse.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike