Neodoljivo! Naomi Kembel sa devetomesečnom ćerkom na naslovnici Voga: Nije usvojena, ona je moje dete! (FOTO)

15.02.2022

09:26

1

Autor: Marija Mitić

Slavna manekenka prvi put je pokazala bebu u javnosti, a u ovom izdanju prestižnog magazina govorila je upravo o majčinstvu

Neodoljivo! Naomi Kembel sa devetomesečnom ćerkom na naslovnici Voga: Nije usvojena, ona je moje dete! (FOTO)
Naomi Kembel - Copyright Profimedia

Supermodel Naomi Kembel krasiće naslovnicu britanskog izdanja magazina "Vogue", zajedno sa svojom devetomesečnom ćerkom. Ovo izdanje izaći će u martu, a neki delovi intervjua već su procurili u javnosti.

Manekenka je ovim prvi put javno pokazala ćerku, osim onda kada je na Instagramu objavila jednu njenu sliku i jako brzo je uklonila. U ovom intervjuu Naomi je naglasila da njena beba nije usvojena i govorila je otvoreno o majčinstvu.

Ona je otkrila tek neke pikanterije, dok ostale čuva za svoju knjigu koju će uskoro započeti.

 

 

- Nije usvojena, ona je moje dete - rekla je jasno manekenka.

- Na jednu ruku mogu nabrojati broj ljudi koji su znali da je imam. Ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. Ona je najbolja stvar koju sam ikad napravila - rekla je ponosna majka.

- Imam sreću da moja malena voli da putuje poput mene. Bez plakanja prilikom poletanja ili sletanja. Ona je jako dobra beba. Jako dobro spava, jedva da plače i rečeno mi je da je vrlo živahna za svoje godine. Upravo je počela mahati, što je zabavno. Puno se smeje i skoro priča. Mislim da bi mogla da prohoda pre nego što puzi i već ima šest zuba - otkrila je Naomi.

Naomi Kembel Profimedia
Naomi Kembel

Naomi je objavila da je postala majka na Instagramu u maju 2021. godine, tako što je objavila fotku sitnih stopala svoje naslednice, koje je držala u rukama, a detalji njenog rođenja nisu poznati.

- Oduvek sam znala da ću jednog dana biti majka, ali to je najveća radost koju sam ikada mogla da zamislim. Srećna sam što je imam i to znam - rekla je manekenka koja ističe da joj ne smeta majčinstvo u 50-oj kao i da podstiče svoje starije prijatelje da imaju decu.

- Svima im kažem, učinite to! Ne oklevajte!- rekla je manekenka.

Manekenkina ćerka inače ide svuda sa njom. Božić su provele na jugu Francuske s porodicom, zatim su odletele u Katar na doček Nove godine, nakon čega je usledio London na nekoliko sati, prie nego što su otišli u Los Anđeles na nekoliko dana i dalje u Pariz, gde je Naomi prisustvovala kao gost, ali je završila na poslednjoj muškoj reviji pokojnog Virgila Abloha za "Louis Vuitton".

Naomi je jednom prilikom rekla i da trenutno živi kroz oči njene ćerkice, te da je sve vraća u detinjstvo.

- Opet sam kao dete. Proživljavam dečje pesmice, igram se i otkrivam koliko sjajnih novih igračaka postoji na svetu! I lutke! Stvari o kojima nisam mogla ni da sanjam. Naravno ima jako lep ormar zahvaljujući toliko dizajnera i prijatelja koji su joj poslali neke lepe stvari, ali vau, deca brzo rastu, zar ne? - rekla je Naomi i otkrila što joj je najveće iznenađenje otkako je postala majka.

Naomi Kembel Profimedia
Naomi Kembel u šetnji sa ćerkom

- Moja ćerka je na prvom mestu. Sve što radim, radim za nju i to je to. To je tako potpuno nesebično, zar ne?- izjavila je Naomi a na pitanje želi li imati još dece odgovorila je:

- Zašto ne?

Podsetimo, Naomi je prošle godine objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako u ruci drži stopala bebice. Objavu je pratla i jedna veoma emotivna poruka.

 - Divni, mali blagoslov izabrao je mene da budem njena majka. Tako sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, ne postoje reči kojima bih opisala vezu koju sada delim sa mojim anđelom. Nema veće ljubavi od ove - napisala je.

Manekenka, je inače, ostala u drugom stanju u 50. godini, a tokom trudnoće se, kako su pisali tamošnji mediji, osećala jako dobro.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike