„Voleo bih da sam muška JK“ Mladi pevač trpeo vršnjačko nasilje i borio se sa anksioznošću!

09.11.2022

17:33

0

I stručnom licu se obratio za pomoć, a dok je trpeo torturu vršnjaka nije smeo da se žali roditeljima

„Voleo bih da sam muška JK“ Mladi pevač trpeo vršnjačko nasilje i borio se sa anksioznošću!
aleksandar_radojevic - Copyright Aleksandar Radojević, Youtube screenshot Grand Magazin TV Grand

Mladi pevač, Aleksandar Radojević, publici je poznat iz takmičenja „Zvezde Granda“, a ušavši u finale popularnog takmičenja, pevač je ostvari sve snove koje je sanjao kao dečak. Ističe da njegov put nije bio nimalo lak, ali je danas i te kako ponosan na sebe.

Uspehom u talent-šouu, Aleksandar je uspeo da pobedi svoje strahove. Kako kaže, bilo ih je mnogo, budući da je u osnovnoj školi trpeo vršnjačko nasilje. Aleksandar je u školskim danima trpeo najstrašnije uvrede, psihičku, ali i fizičku torturu, te se godinama borio sa depresivnim mislima i anksioznošću.

- Govorili su mi da sam peder, da sam ženski petko i to je bilo tako svakog dana, a potom je usledilo i fizičko maltretiranje. Nisam sa tako malo godina mogao ni da percipiram na pravi način sve što su mi govorili. Odlučio sam da ne pominjem ništa roditeljima jer me je bilo stah, strah da će biti još gore ako bilo kome kažem. Sigurno bih roditeljsku podršku, ali izabrao sam da ćutim – otkrio je nedavno Aleksandar i dodao da je zbog toga u detinjstvu imao strah da ide u školu.

 

 

Pevač priznaje da se i dalje bori sa napadima panike, te da je na svom samopouzdanju najviše radio upravo na takmičenju.

- Ja bih voleo da sam kao Jelena Karleuša, samo muška. Ljudi me smatraju egocentrikom iako privatno nisam. Kod nje mi je fenomenalno što uvek obuče ono što drugi ne smeju, tako sam i ja eksperimentisao u takmičenju, na sceni naročito - istakao je pevač u jednoj Grandovoj emisiji. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike