Nada se propasti veze: Nakon što su Irina Šajk i Kanje Vest uhvaćeni zajedno, Bredli Kuper reagovao

11.06.2021

19:53 >> 19:28

0

Prema navodima stranih medija, glumac nije oduševljen romansom svoje bivše, te ističe da ne želi bilo šta da utiče na život njihove ćerke

Nada se propasti veze: Nakon što su Irina Šajk i Kanje Vest uhvaćeni zajedno, Bredli Kuper reagovao
Copyright Profimedia

Otkako je u javnost isplivala zajednička fotografija Kanjea Vesta i Irine Šajk, svi se pitaju kakvo mišljenje o novopečenom paru ima manekenkin bivši Bredli Kuper.

Iako se ni reper ni glumica nisu oglasili povodom navoda da su zajedno, idilična slika iz popodnevne šetnje je dovoljan pokazatelj za sve to.

Prema pisanju stranih medija, glumac sa kojim je Irina bila četiri godine i ima ćerku Leu nije oduševljen što je ona otpočela novu romansu.

– Pitanje je trenutka kada će se to odraziti na život njegove ćerke Lee. Bredli je veoma zaštitnički nastrojen kada je njegova ćerka u pitanju – rekao je izvor blizak holivudskom glumcu za magazin „In Touch“ i istakao da se nada da će ova veza brzo propasti.

Kanje Vest Profimedia

Podsetimo, Kuper i Šajkova su u junu 2019. godine raskinuli četvorogodišnju vezu i veridbu i dele starateljstvo nad devojčicom, s kojom često provode vreme zajedno. Pre samo nekoliko dana, ova vesela porodica viđena je u jednom njujorškom parku, a medijima nije promakao smešak na Bredlijevom licu dok je ćaskao s mamom svoje ćerke.

Inače, prema navodima stranih medija, Kanje i Irina su uhvaćeni kako se baškare u luksuznom hotelu „Villa La Coste“, u Provansi u kojem jedna noć košta najmanje 1.100 dolara, pa naviše, a u Francusku su došli da proslave Kanjeov rođendan koji je bio 8. juna.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike