Đanijeva Slađa o poklonu za sinovljevu svadbu i koliko ih je koštala: Nismo dali ni milion evra!

16.06.2022

06:55

5

Mnogo se spekulisalo o novcu koji su potrošili, a sada je ona rešila da ispriča šta je istina

Đanijeva Slađa o poklonu za sinovljevu svadbu i koliko ih je koštala: Nismo dali ni milion evra!
Miloš i Nina venčanje - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa nedavno su sinu Milošu i njegovoj izabranici Nini napravili gala slavlje, a kao i uvek, počelo je da se spekuliše o tome koliko su sve platili. 

Pojavile su se glasine da su im, navodno, poklonili stan u Monaku, kao i stan u Beogradu na vodi. Pored toga, kako se spekulisalo, za organizaciju venčanja, ove nekretnine i automobil, pevač je dao dva miliona evra.

No, Slađa tvrdi da u tome ima samo deo istine.

- Čula sam to za stan u Monaku, svašta. Nismo im kupili tamo nekretninu, već samo stan u Beogradu na vodi. Nismo dali dva miliona evra, ko ima tolike pare da daje? To je mnogo para, nismo dali ni milion evra - rekla je Slađa za Blic, a nešto ranije izjavila da će stan za sina i njihovu snajku biti gotov u decembru. 

24sedam
Slađa Trajković, Radiša Trajković Đani

Kako se dalje navodi, Đani je za hotel, gde je bilo 550 gostiju, dao oko 30.000 evra. Po stolici je cena oko 70 evra, ali je pevač dobio popust, pa je uspeo da prođe jeftinije. 

Za dekoraciju i tortu, Trajkovići su dali oko dve hiljade, evra, a isto toliko je koštao šampanjac. Kada se sabere i oduzme i dodaju sitnice, dali su preko 40 hiljada evra, dok je muzika pevala besplatno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike