Advokat Britni Spirs uporedio pevačicu sa pacijentom u komi!

11.10.2020

18:07 >> 17:45

0

Na suđenju se nije pojavila, a njen zastupnik tvrdi da nije sposobna ni da napiše izjavu u kojoj će opisati kako se oseća

Advokat Britni Spirs uporedio pevačicu sa pacijentom u komi!
Copyright Foto: Printscreen Instagram

Mediji mesecima unazad bruje o neobičnom slučaju Britni Spirs (38) i njenom mentalnom stanju, a sada je pevačicin advokat Sem Ingam otkrio nove detalje o jednoj od najpopularnijih pop zvezda na svetu.

Naime, on je nedavno Britninu mentalnu sposobnost uporedio sa onom koju ima pacijent u komi, istakavši da nije sposobna ni da potpisuje pravne dokumente.

Poslednje saslušanje u vezi sa starateljstvom nad pevačicom održano je 7. oktobra i tom prilikom je Britnin tim zahtevao da Džodi Montgomeri bude njen staratelj do februara 2021. godine umesto njenog oca Džejmija Spirsa, koji više ne obavlja funkciju staratelja zbog njenog loše zdravstvenog stanja. On se prvo uklonio, ali se zatim predomislio i sada opet želi da bude njen zakonski staratelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Oct 8, 2020 at 12:59pm PDT

Obe stranke pojavile su se na onlajn saslušanju, na kom je advokatica Britninog oca rekla da bi najbolje bilo da se i Britni pojavi na suđenju.

– Možda bi bilo najbolje da se gospođa Spirs pojavi kako bismo svi znali šta ona misli – rekla je advokatica, na šta je dobila odričan odgovor od pevačicinog advokata.

– Ne pokušavamo da nateramo gospođu Spirs da se pojavi na sudu. Ja sam izvor svih informacija o njoj u javnim obraćanjima i zastupam tačno ono što moj klijent želi – rekao je Britnin advokat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Sep 4, 2020 at 2:15pm PDT

Na pitanje sudije da li bi Britni potpisala izjavu u kojoj opisuje kako se oseća, Ingam je rekao da ona trenutno nije sposobna da napiše takvo nešto, pa ju je uporedio sa pacijentom u komi.

– Čak i pacijenti u komi imaju zastupnike koji govore u njihovo ime – izjavio je advokat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike