Isplivali svi detalji trudnoće Lune Đogani: Privatnoj klinici plaća 3.000 evra, a evo gde će se poroditi!

08.11.2022

09:38

0

Ništa ne prepušta slučaju kada je u pitanju zdravlje nje i njene bebe

Isplivali svi detalji trudnoće Lune Đogani: Privatnoj klinici plaća 3.000 evra, a evo gde će se poroditi!
Luna Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani nedavno je objavila radosne vesti da će sa svojim suprugom Markom Miljkovićem uskoro dobiti još jedno dete, a teren za dolazak nove bebe u njihov dom se uveliko priprema. Kako je i sama često isticala u prvoj trudnoći sa ćerkicom Mijom, bila je nespremna za sve što je došlo sa drugim stanjem, međutim, sada je rešila da sve organizuje unapred o čemu je otvoreno govorila u velikom intervjuu za 24sedam po povratku iz Amerike.

Kako prenose mediji, trudnoću će voditi na privatnoj klinici, kod lekara koji je i tokom prve bio zadužen da sve protekne u najboljem redu, dok će bebu na svet doneti u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front. Nedavno je pričala upravo o tome da priželjkuju prinovu, te se prisetila lepih trenutaka dok je Mia bila u stomaku.

- Luna je prezadovoljna tretmanom koji je imala u prvoj trudnoći, pa je upravo zbog toga odlučila da ne menja ginekologa. Iako na privatnoj klinici pregledi nisu ni najmanje jeftini, nju to ne tangira preterano, jer želi samo najbolje za svoju bebu. U prvoj trudnoći potrošila je 3.000 evra za preglede, analize krvi, briseve i ultrazvučne preglede, pa će tako biti i ovoga puta - kaže izvor koji otkriva gde će se Đoganijeva poroditi.

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani i Marko Miljković

- Iako trudnoću vodi na privatnoj klinici, ona će se poroditi u državnoj bolnici. Ima veliko poverenje u lekare koji tamo rade, a već je unapred i izrazila želju da nakon porođaja bude u jednokrevetnom apartmanu - kaže izvor za Alo i dodaje da je Marko prema Luni brižniji nego tokom prve trudnoće.

- Luna je ovoga puta dosta opuštenija, zbog čega ne pazi dovoljno. Vuče kese iz prodavnice, satima nosi ćerkicu, sređuje kuću i izlaže se naporima. To izuzetno smeta Marku koji je opominje i sprečava da se izlaže riziku. I dalje nije prošlo četiri meseca kada plod ojača, pa je trenutno fokus na tome da Luna održi trudnoću i da sve prođe kako treba - zaključuje izvor.

Đoganijeva je nedavno otkrila da će se poroditi u junu i to možda na isti datum kada je na svet donela i prvu ćerku Miju.

- Bog je odlučio da ostanem u drugom stanju, nisam planirala, desilo se. Termin je u junu, a tada sam rodila i Miju. Eto, kao da sam planirala, a zaista nisam. Imam osećaj da ću roditi dečaka. Ćerkica je više vezana za oca i liči na njega, ja bih volela da sada bude dečak i da bude mamin sin - rekla je ona. Marko odustao od zajedničkog posla!

Antonio Ahel/ATAImages
Luna Đogani

Luna i Marko su nedavno boravili u Americi, dok je za to vreme Miju čuvala bakaAnabela Atijas koja se pojavila na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom otkrila kako joj je bilo dok se brinula o unuci i kakve uspomene joj je to probudilo.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike