Gordana Stojićević potresena zbog smrti Bore Drljače: Mislila sam da će se izvući...

12.10.2020

20:28 >> 07:16

0

Pevačica je za 24sedam izjavila da ju je oduvek oduševljavao kolegin vedri duh, pa je bila uverena da će i ovog puta pobediti bolest

Gordana Stojićević potresena zbog smrti Bore Drljače: Mislila sam da će se izvući...
Copyright Foto: Prinstcreen Youtube

Vest o smrti Bore Drljače pogodila je mnoge poznate ličnosti, a za 24sedam oglasio se i njegov najbolji prijatelj sa estrade, Era Ojdanić.

I koleginica Gordana Stojićević potresena je što je Bora preminuo jer je bila uverena da će ozdraviti, pošto joj je odavao takav utisak.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Uh, čula sam da je bio bolestan, ali sam mislila da će se izvući jer je bio izuzetno pozitivan, tako da, gledajući i slušajući ga, sticao bi se utisak da mu bolest ne može ništa i da će doživeti duboku starost. Kad god bismo se sreli, pozdravljao me je početnim stihovima jedne od svojih poznatih pesama: „dobar dan, dobar dan, Smiljo veziljo.” Verovao je u svoj neodoljivi šarm, pa je takvu energiju i širio svuda oko sebe, a kroz vedre pesme, sa patriotsko-ljubavnim sadržajem, bez problema pridobijao simpatije, ne samo svojih brojnih zemljaka, širom sveta, već i nas kolega.. Bio je posvećen poslu i svojoj publici, pronalazio pesme koje su ležale njegovim vokalnim sposobnostima, bile su pevljive i u njegovoj interpretaciji postajale hitovi. Uspeo je da sačuva svežinu glasa i mladalački duh, koji su mu davali snage da putuje, do poznih godina. Slava mu – rekla je Gordana za 24sedam.

Bora je preminuo u svom domu u Beogradu u 80. godini.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike