Rebel Vilson postala majka! Otkriveni svi detalji: Ljudi, kakvo je ovo čudo! (FOTO)

07.11.2022

19:10

0

Ubrzo nakon što je saopštila svetu da li su ona i njena izabranica verene, ispričala je kako se ostvarila u ulozi roditelja

Rebel Vilson postala majka! Otkriveni svi detalji: Ljudi, kakvo je ovo čudo! (FOTO)
Rebel Vilson - Copyright Profimedia

Rebel Vilson se pre tek nekoliko dana našla u fokusu, pošto se pročulo da su se ona i njena izabranica Ramona Arguma verile. Glumica je ove vesti negirala u okviru svojih Instagram „storija", svakako se zahvaljujući onima koji joj žele tako nešto.

Međutim, Vilsonova je zadržala svoj „spotlajt" pošto je na istoj društvenij mreži sada otkrila da je postala majka. Sa 42 godine, uz pomoć surogata je dobila ćerku i dala joj ime Rojs Lilijan.

- S ponosom saopštavam svima da se rodilo moje prvo dete, ćerka Rojs Lilijan, protekle nedelje i uz pomoć surogat majke - istakla je ona ovog ponedeljka, 7. novembra.

Tu se nije i zaustavljala:

- Ljubav koju osećam prema njoj ne mogu da opišem rečima. Kakvo je ovo čudo, prelepo! Zahvalna sam svima koji su uključeni u ovu priču (znate ko ste), ovo se godinama planiralo... Ali najveće hvala mom surogatu, koja ju je nosila i rodila s toliko nežnosti. Hvala ti što si mi pomogla da osnujem porodicu. Ovo je poklon nad poklonima - uzbuđena je bila Rebel.

- Spremna sam da maloj Rojsi dam svu moguću ljubav. Brzo učim. Veliko poštovanje za sve mame, širom sveta. S ponosom se pridružujem klubu - zaključila je ona.

Podsetimo, Rebel i Ramona, koja je modna i dizajnerka nakita, otkrile su javno da su u vezi početkom juna, takođe fotografijom na pomenutoj mreži.

- Mislila sam da tražim princa, ali izgleda da mi je trebala princeza - istakla je tada glumica.

Ćerka Rebel Vilson, Instagram screenshot / rebelwilson
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike