Ucenjivali su je! Rebel Vilson morala da prizna da voli žene, protiv svoje volje!

14.06.2022

16:44

0

Autor: Marija Mitić

Glumici su izvesni australijski novinari dali rok da potvrdi njihove informacije, međutim, ona je odlučila da ih sama saopšti

Ucenjivali su je! Rebel Vilson morala da prizna da voli žene, protiv svoje volje!
profimedia-0690212254 - Copyright Profimedia

Glumica Rebel Vilson nedavno je priznala da voli žene, a mnogi su ovaj njen hrabar potez pozdravili i podržali. Ipak, tek sada je otkriveno da ona to nije uradila svojevoljno, već da je bila pod medijskom ucenom.

Naime, za sve je kriv izvesni novinar iz Australije, koji je ranije kontaktirao sa glumicom i dao joj rok da mu odgovori na pitanje u vezi sa tom informacijom. Kako je on naveo u izdanju "Sydney Morning Heralda", u svojoj kolumni, informacija o seksualnom opredeljenju Vilsonove trebalo je da bude njegova ekskluziva.

Glumica je međutim odlučila da ne odgovori na ucene, pa se tako opredelila za svoj Instagram nalog, gde je priznala da ima devojku.

Dodela BAFTA nagrada 2022./Profimedia
Rebel Vilson

Uredništvo se prvobitno ogradilo, navodeći da su samo postavili jednostavna pitanja, ali je nakon velikog pritiska na društvenim mrežama – popustilo i promenilo ploču.

Podsetimo, Rebel Vilson pre nekoliko dana priznala je da voli isti pol, kada je na pomenutoj mreži napisala:

- Mislila sam da sam tražila svog Dizni princa, ali možda je ono što sam sve vreme želela zapravo Dizni princeza - napisala je glumica i dodala haštag "ljubav je ljubav", te emotikone srca i duge. Do sada, osim objave na Instagramu, Rebel se nije oglašavala više, ali je poznato da je njena devojka modna dizajnerka i vlasnica modnog brenda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Nije poznato kada su započele vezu, ali kako prenose strani mediji, one su u februaru viđene na "Super Boulu", a nakon toga se Ramona pridružila Rebel početkom marta na proslavi njenog rođendana u Meksiku.

Poslednji dečko sa kojim je Rebel potvrdila vezu inače bio je Džejkob Buš. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike