Otkrila kako Luna podnosi trudnoću! Anabela Atijas o drugom unučetu koje je na putu: Nisam učestvovala u smišljanju imena za bebu

25.10.2022

07:58

0

Autor: Marija Mitić

Ponosna baka unuke Mije raduje se još jednom unučetu

Otkrila kako Luna podnosi trudnoću! Anabela Atijas o drugom unučetu koje je na putu: Nisam učestvovala u smišljanju imena za bebu
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ M.S.

Luna Đogani Miljković je u drugom stanju što je učinilo presrećnim sve članove porodice. Ponosna baka unuke Mije, Anabela Atijas, oduševljena je što će dobiti još jedno unuče, a sada je otkrila i kako joj je Luna saopštila srećne vesti.

Pevačica kaže da joj je intuicija govorila da joj je ćerka u blagoslovenom stanju.

- Moja prva reakcija kad sam saznala za trudnoću bila je - znala sam! Osećala sam to. Jednostavno smo povezane, ne znam, ne mogu da objasnim. Čim me je pozvala: "Šta radiš, mama?", samo sam čekala da mi kaže da je trudna - kaže Anabela i dodaje:

ATAImages/ M.S.
Anabela Atijas

- Pitala sam je: "Hoćeš ti to moći?". Rekla mi je: "Hoću, ne brini, presrećna sam". Onda sam joj samo rekla: "Nek' je sa srećom" - dodala je nekadašnja supruga densera Gagija Đoganija.

Anabela otkriva i kako Luna podnosi trudnoću i kaže da nema mučnine, kao i da je jako uzbuđena.

- Spava joj se dosta, a osim toga ništa drugo drugačije nisam primetila. Sad njeno telo radi punom parom - priča Anabela koja je neupućena kada je izbor imena za bebu u pitanju.

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani

- Nisam učestvovala u smišljanju imena za bebu, ne. To je, ipak, na njima. Nisam čak ništa ni načula. Ne mogu, zaista, ništa da vam kažem. Nije važno to da li muško, žensko... Samo da je živo i zdravo, stvarno - rekla je pevačica za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike