„Zbog njega sam se jednom skoro do glave ošišala!" Zorica Brunclik ne zaboravlja: Majko, kako je to bilo strašno!

02.08.2022

21:07

0

Iako je otišla bez problema, pokajala se čim je izašla iz salona

„Zbog njega sam se jednom skoro do glave ošišala!" Zorica Brunclik ne zaboravlja: Majko, kako je to bilo strašno!
Copyright Zorica Brunclik, 24sedam/Katarina Mihajlović

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš jedan su od omiljenih poznatih parova. Njihove dogodovštine se i dan-danas rado prate, a kada se pevačica još priseti i nekih minulih dana, gotovo da „ukrade sav šou".

Upravo tako je bilo kada je u okviru jedne emisije ispričala kako se zbog svog voljenog harmonikaša svojevremeno ošišala skoro do glave.

- Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave, pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza. On je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te moderne frizure i, ja odem i ošišam se - ispričala je pevačica, pa nastavila o tome kako je tek pri odlasku iz salona shvatila da je napravila veliku grešku.

„On maltene nije ni primetio!"

- Jao, majko, kako je to bilo strašno. Pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore, kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila šest puta da mi kaže - iskrena je bila ona.

Govoreći o njihovom zajedničkom životu sada, u okviru „Zvezde Granda Specijala" je istakla kako „stalno ide za njim i isključuje svetlo".

- Ne gasi svetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svetlo za njim. Samo gunđam, on govori kako zaboravlja... Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas - priča Zorica.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš 24sedam/M.G.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike