Isak Šabanović predstavio novu pesmu, koju mu je radio Sofronijević: Erupcijom emocija rasplakao fanove (VIDEO)

01.11.2022

20:41

0

Autor: Marija Mitić

Svi su oduševljeni načinom na koji je ovu tešku baladu doneo mladi pevač

Isak Šabanović predstavio novu pesmu, koju mu je radio Sofronijević: Erupcijom emocija rasplakao fanove (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/Grand Production

Isak Šabanović, konačno je danas objavio svoju novu pesmu koju je sebično čuvao u fioci godinu dana. Pesmu "Kunem se" potpisuju naš istaknuti harmonikaš i kompozitor Aleksandar Sofronijević  i pevačica i autor Mirna Košanin, a fanovi su oduševljeni načinom na koji ju je doneo mladi pevač. 

- Godinu dana je čuvamo i sada je došao trenutak da je predstavimo publici. Radili smo pažljivo na svakom tonu i zato vam sa ponosom najavljujem „Kunem se“– istakao je Isak u opisu nove balade koja je već na prvo slušanje kupila publiku.

Osim fantastičnog spota koji je Isak sa bendom snimio u Šabačkom pozorištu, publika nije mogla da ostane imuna na Isakovu emociju u glasu, kao i fantastičnim stihovima i melodiji koja podseća na stare, dobre rok hitove.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Sofronijević i Isak Šabanović

 - Bravo majstori! Kada se spoje tri dobre duše,Isak,Sofra i Mirna onda nastaje čudo! Vraćate nas u dobra stara vremena, Dugo smo čekali ovakvu pesmu i evo dočekali. Dugo će trajati,hit, Naježih se na prve taktove,  Vrh pesma, ubica, Pesma prelepa i puna emocija, a ti je pevaš iz duše, ubija i pesma i tvoj glas - samo su neki od komentara ispod tek objavljene balade Isaka Šabanovića.

Podsećanaj radi, Isak se nešto ranije osvrnu na svoju novu pesmu, kada je za 24sedam rekao:

- Godinu i po dana smo je držali u fioci, čekao se trenutak da se izbaci. Naravno da sam ušao u "lik te pesme", što bih ja rekao, zato što sam mnogo toga prošao, u ljubavi, životu, pa sam je tako i doživeo da bih mogao da dam sve emocije - rekao nam je tada Šabanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike