Silvester Stalone otkrio razloge zašto se pomirio sa suprugom: Na teži način sam naučio lekciju

01.11.2022

13:14

0

Glumac je pričao i o ćerkama s kojima je poboljšao odnos

Silvester Stalone otkrio razloge zašto se pomirio sa suprugom: Na teži način sam naučio lekciju
Dženifer Flavin i Silvester Stalone - Copyright Profimedia

Silvester Stalone rastao se, pa pomirio sa suprugom Dženifer Flavin, a zatim je otvorio dušu i objasnio zašto se predomislio za manje od mesec dana. Glumac je otkrio da mu je razlaz od supruge "otvorio oči".

- U meni su se odjednom probudile emocije prema onome što je vrednije od svega, a to je ljubav prema mojoj porodici. To je važnije i od moje karijere, iako sam na teži način naučio lekciju - rekao je Stalone za The Sunday Times.

Glumac je govorio i o tome koliko žali što je zbog karijere bio odsutan kao otac dodavši da pokušava više da se uključi u živote svoje dece. Silvester ima tri ćerke s Dženifer Flavin: Sistin, Skarlet i Sofiju Stalone.

Profimedia
 

- Sada stalno pitam svoje ćerke kako su provele dan. Jedna mi je jednom rekla da je razmišljala o meni. Nikad pre to od njih nisam čuo. No, kada ćerka zna da ti je stalo do nje, biće tu za tebe čitav život - smatra Stalone.

Njegov najstariji sin Sejdž, iz prvog braka, preminuo je od srčanog udara 2012. godine, kada je imao 36 godina. Sina Serdžoa, koji ima autizam, nastojao je da zaštiti od medija.

Podsetimo, Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin nakratko su se rastali u avgustu nakon 25 godina braka. Flavin je u to vreme rekla da je tužna što podnosi zahtev za razvod od Stalonea i da nameravaju da ostanu u prijateljskim odnosima. Zatim se par pomirio samo mesec dana kasnije. Američki mediji pisali su da je par odlučio da se ponovo sastane kod kuće, gde su razgovarali i uspeli da reše nesuglasice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike