Pogledajte vikendicu Silvestera Stalonea koju je kupio za 18,2 miliona dolara! Odmara se u 970 kvadrata! (FOTO)

11.05.2022

06:00

0

Imanje je kupio u luksuznom delu Los Anđelesa gde žive i porodica Kardašijan, Vil Smit, Džastin Biber...

Pogledajte vikendicu Silvestera Stalonea koju je kupio za 18,2 miliona dolara! Odmara se u 970 kvadrata! (FOTO)
silvester stalone profimedia-0670138709 - Copyright Profimedia

Silvester Stalone kupio je pre nekoliko meseci imanje u popularnom delu Los Anđelesa za 18,2 miliona dolara.

Nakon što su on i supruga prodali svoju vilu na Beverli Hilsu pevačici Adel za 58 miliona dolara, kupili su vilu u Majamiju za 35 miliona dolara i sada su stanovnici Floride. Ipak, Staloneu je bila potrebna i vikendica u blizini Los Anđelesa, pa je upravo zato kupio veličanstveno imanje u Hajden Hilsu za "sićušnih" 18,2 miliona dolara.

U ovom naselju, inače, žive mnogobrojne poznate ličnosti, i gotovo da je reč o zatvorenoj zajednici koja je potpuno zaštićena od javnosti, pokrivena kamerama i sa privatnim obezbeđenjem. 

U ovom popularnom kraju živi porodica Kardašijan, tačnije svako od njih ima posebno imanje, a tu su i Džastin Biber, Britni Spirs, Drejk, a odnedavno i Vil Smit. 

Za razliku od njih, Stalone će ovde boraviti očigledno povremeno. Njegova vikendica ima čak 970 kvadratnih metara i nalazi se na 2,6 hektara. Tu su i pomoćna kuća za goste, kuća uz bazen i štala za konje. Centralna kuća ima četiri spavaće sobe i šest kupatila.

Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo, tu je prostrana kuhinja sa pultovima od granita, zatim baštenska soba sa kamenim podovima i staklenim zidovima, biblioteka, svečana trpezarija, vinski podrum sa salom za degustaciju, dok je na spratu radni prostor. 

Glavni deo kuće ima duple garderobere, prostor za održavanja veša, SPA kadu sa parnim tušem i tuš-kabinom, a glavni je SPA centar koji se nalazi blizu bazena. Garaža je predviđena za četiri automobila, imanje ima sigurnosni sistem, a kuća ima prelep pogled.

Vila je ušuškana u dvorištu među bujnim zelenilom i sve je predviđeno samo za uživanje.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike