Roki ima 74 godine, a i dalje rado koristi botoks: Stalone opsednutost operacijama nasledio od majke (FOTO)

03.06.2021

12:59 >> 12:29

0

Autor: J.B.O.

Roki ima 74 godine, a i dalje rado koristi botoks: Stalone opsednutost operacijama nasledio od majke (FOTO)
Copyright Profimedia

Nedavno je holivudski glumac Silvester Stalone uhvaćen dok je sa suprugom Dženifer išao na večeru u jedan popularan holivudski restoran. I ovog puta bilo je nemoguće ne primetiti tragove upotrebe botoksa na njegovom licu.

Stalonea već dugo prate kritike da preterano uživa u estetskim zahvatima, te da to radi isuviše očigledno jer praktično ne može da pomeri lice od toga koliko je zategnuto.

Glumac je sa korekcijama počeo još pre desetak godina, a očigledno nema nameru da sa njima ikada prekine.

Mnogi ističu da je prava šteta što je to uradio sebi, kao i da ga je nekad bilo zanimljivo gledati na filmskom platnu upravo zbog specifične mimike.

Čini se da je ovu opsednutost korekcijama nasledio od majke Džeki, koja je preminula u novembru prošle godine sa 99 godina, a koja je gotovo do same smrti rado išla pod nož. Džeki je u toj nameri otišla predaleko – bila je gotovo izobčličena od filera, a šta će se sa licem akcionog junaka događati u narednom periodu ostaje da vidimo.

Profimedia

Inače, ovaj 74-godišnjak je nedavno proslavio 24. godišnjicu braka sa suprugom Dženifer Flavin, sa kojom ima i tri ćerke – Sofiju, Sistin i Skarlet.

– Srećna 24. godišnjica našeg venčanja. Vreme leti, ali ja imam blagosloven život zahvaljujući mojoj supruzi i porodici – napisao je ovaj holivudski šarmer na Instagramu.

Pročitajte još:

Par ima jedan od najstabilnijih i najboljih brakova na javnoj sceni, premda su njihovi počeci bili burni. Naime, Dženifer, inače bivša manekenka, i Silvester otpočeli su romansu početkom 90-ih, a glumac ju je u jednom trenutku veze ostavio zbog supermodela Dženis Dikinson, koja je tvrdila da nosi njegovo dete.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike