„Ako tako nastaviš, nećeš se dobro provesti"? Karleuša na udaru lovaca i fanova glumaca koje je potkačila zbog lova (FOTO)

30.10.2022

20:05

0

Uvrede na njen račun se samo ređaju, zastrašivanje pevačice je takođe prisutno

„Ako tako nastaviš, nećeš se dobro provesti"? Karleuša na udaru lovaca i fanova glumaca koje je potkačila zbog lova (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Prva TV Jutarnji program

Jelena Karleuša se nedavno našla u fokusu zbog „okršaja" s Lovačkim savezom Srbije, kao i s glumcima Vukom Kostićem, Milošem Bikovićem i Banetom Toimaševićem, u koje je uperila prstom zbog lova. Ona je i uputila apel građanima kako bi se zaustavilo, kako je napisala, ludačko ubijanje divljih životinja u našoj zemlji.

Na saopštenje LSS je oštro odreagovala, pa s jedne strane svakako izmamila brojne simpatije svoje „armije", međutim, čuli su se i oni koji su joj žestoko zamerili zbog svake reči, kao i zbog „javnog etiketiranja onih koji se zalažu i afirmišu lov", među kojima su Kostić, njegove kolege Biković i Tomašević, pa i Sloboda Mićalović koja je ispod Vukove fotografije iz lova u komentarima ostavila emotikone sa srcima, pišu domaći mediji.

„Ona ne razmišlja o posledicama..."

- Jelena uvek misli srcem, a ne glavom i ne razmišlja o posledicama onoga što napiše na Instagramu. Poznata je kao neko ko se godinama bori za prava životinja i jako je boli kada vidi slike lovaca sa svojim plenom. Jelena smatra da to nije normalno i morala je da reaguje kada je videla Kostićevu sliku na kojoj drži ubijenu životinju. Jasno i glasno je iznela svoj stav o tome. Za svoje reči dobila je ogromnu podršku i to ne samo svojih fanova već i građana koji se slažu da nije normalno kada se neko hvali svojim lovačkim trofejima - počeo je insajder za „Kurir", pa nastavio o tome na kakvom se udaru pevačica usred čitave drame našla, od strane pristalica kako LSS tako i pomenutih glumaca.

- Njihove pristalice su počele otvoreno da joj prete da prestane da ih javno proziva i da se ne petlja u ono što joj nije posao, jer se „neće dobro provesti". Bilo je tu svakakvih ružnih reči, vređanja, zastrašivanja - tvrdi izvor.

JK se, međutim, nije mnogo obazirala na to, a čini se da se nije ni uplašila, prema daljim navodima.

- ...Njihove pretnje ne samo da je nisu pokolebale već će se sada još više zalagati za prava životinja, a jedan od prvih koraka će joj biti da dođe do nadležnih institucija koje su zadužene za pitanje lova kako bi se ova aktivnost nekako zabranila u našoj zemlji - završava izvor za pomenute medije.

Jelena Karleuša, 24sedam
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike