Jelena Karleuša otkrila: Nisam se razvela, živim pod istim krovom sa Duškom! A ovo joj ćerke zameraju

21.10.2022

11:23

0

Pevačica je ispričala da ne sme da otkrije istinu jer bi advokat njenog očigledno još uvek zakonitog supruga mogao da reaguje

Jelena Karleuša otkrila: Nisam se razvela, živim pod istim krovom sa Duškom! A ovo joj ćerke zameraju
steve_maiden_revija_20102022_0054 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Jelena Karleuša je protekle večeri bila deo revije jednog modnog brenda, a priznala je da je prvi put bila u ulozi manekenke u svom životu. 

Pored toga, ona je otkrila da i dalje živi sa suprugom Duškom pod istim krovom, te da se nije razvela!

- Nisam pomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom sa Duškom. Venčanica je bila deo moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu venčanicu i brak, onda bih pre toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme - istakla je kroz smeh Jelena.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Jelena Karleuša

Pevačica se osvrnula i na svoje ćerke Atinu i Niku, te otkrila šta joj zameraju.

- Jako su specifične devojčice, Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju, a da one to ne žele. Smeta im. Nika se juče vratila sa ekskurzije, bila je u Vojvodini, i rekla mi je da su joj deca tražila da se slikaju s njom, a da je ona odbila dve devojčice, jer su sa 13 godina u rukama držale cigaru - priča Jelena za Telegraf i nastavlja:

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Jelena Karleuša

- Prepoznaju ih obe, Atina mi je rekla da sam ja krivac za to. Mislim da će im vremenom značiti, možda će im pomoći iako im sada odmaže. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca zbog tog internet bulinga. Smatram da decu treba zaštiti od toga, pogotovu moju decu. Žrtva sam toga i živim to kao neku svakodnevnicu. Nika je žustra, ona zna da odgovori, a Atina je samo pogasila sve - istakla je Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike