„Znam sve prljavštine o Goci Tržan, bolje bi joj bilo da ćuti!" Maji Nikolić pala roletna: Ko nju još shvata ozbiljno?!

07.10.2022

19:19

3

Posle komentara koleginice da „sjaše s nje", pao joj je mrak na oči

„Znam sve prljavštine o Goci Tržan, bolje bi joj bilo da ćuti!" Maji Nikolić pala roletna: Ko nju još shvata ozbiljno?!
Maja Nikolić Goca Tržan - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Nikolić odgovorila je na komentar Goce Tržan - u poznatom stilu. Pošto je čula da je koleginica sa scene poručila da „sjaše s nje", najpre je naglasila kako nju Goca „i te kako jeste pominjala", a onda je zapretila da može da otkrije i brojne njene mračne tajne.

- Goca Tržan apsolutno laže kada kaže da me nije nigde pomenula. Kada je rekla Sandri Rešić u „Amidžiju" da će navući sebi bedu na vrat ako mi bude odgovorila, imam da joj poručim da je ona ljudska beda! Sve znam o njenim počecima i njenoj „karijeri". Toliko prljavog veša znam o Goci Tržan, da ako me bude još jednom pomenula u bilo kojoj emisiji da nisam prisutna i da ne mogu da se odbranim, nego da joj odgovaram po portalima, ja ću ispričati sve o njoj - počela je Maja, piše „Kurir", a pevačica je zatim nastavila o tome kako „zna pozadinu Gocinog takozvanog koncerta za jednu osobu, da lično poznaje njenog tadašnjeg momka, kao i menadžera jer je kod njega letovala ove godine".

Nikolićeva, prema daljim napisima, dobro zna i Ivana Marinkovića, bivšeg supruga Tržanove.  

- ...Ispričao mi je sve o tome kako ju je nahvatao na gomili i šta je radila i zbog čega se razveo od nje. Pošto je ona popularnija od njega, ljudi nisu hteli da napišu istinu, jer više gotive nju od njega. Sve prljavštine koje znam o njoj, neće stati ni na 10 strana. Pritom, nek čuva tog svog jadnog muža Rašu, jer kada bude sazreo za par godina, a takvi muškarci kao on sazrevaju sa 40, on će shvatiti ko je ona - tvrdi Maja, pa dodaje:

„Ona je ljudska beda!"

- Ona je u odgovoru na moju izjavu o njoj rekla da svako ko govori, govori o sebi. E, pa draga Goco, kako si rekla da „sjašem sa tebe", e, to je pravo lice Goce Tržan. Ona znači voli da se jaše i ima takav nivo i takav rečnik. To je njeno kućno vaspitanje, jer ne može da govori dostojanstveno. Laže narod da me nikad nije pominjala u emisijima. Goca meni iza leđa spletkari, ona ni javno ne može da sakrije svoju mržnju prema meni i mojoj karijeri i čeka svaki trenutak da kaže nešto ružno i pogrdno o meni. Svi mi govore šta priča o meni po kuloarima, a u javnosti se predstavlja kao moralna. Ona je ljudska beda, jer me pljuje 20 godina po šminkernicama i kod stilista, a oni mi sve prenose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Njen propali pokušaj rijalitija je jeftino smeće. To je glupa španska serija, koja nije uspela da napravi nikakav rejting od smešnog pijačnog rijalitija. Taj nivo rijalitija govori o njenoj karijeri, jer ona hitove posle „Tap 011" nema. Njena karijera je smeće, kao i taj rijaliti koji je snimila. Njene glasovne mogućnosti su za tri plus, to je smešno. Ima oktavu i po raspon glasa. Bolje da ćuti i da nastavi da snima kućne rijalitije na veš mašini. Ko još shvata ozbiljno Gocu Tržan? - zaključila je ona za pomenute medije.

Podsetimo, Goca i Maja već neko vreme nisu u sjajnim odnosima. Gostujući nedavno u „Amidži šouu", Tržanova je rekla koleginici Sandri Rešić da vodi računa šta će reći o Maji jer, kako je istakla, „navući će sebi ozbiljnu bedu na vrat". Ogorčena koleginica, međutim, kako je poznata po tome što i te kako uzvraća udarac - upravo je to i uradila.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike