Marija Šerifović o krizi, nastupima i Jutjubu: Da se meni ovo desilo sa 25, išla bih kod Verice da mi kuva!

23.12.2020

14:26

0

Pevačica kaže da bi bila liceerna kad bi rekla da joj je potrebna pomoć države, koju su dobile neke njene kolege, ali i smatra da pre leta neće imati nastu

Marija Šerifović o krizi, nastupima i Jutjubu: Da se meni ovo desilo sa 25, išla bih kod Verice da mi kuva!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel
pročitajte još

Koronavirus, finansije, nastupi i generalno kriza na estradi neprestano su tema broj jedan u medijima, a Marija Šerifović kao neko ko je pre pandemije bila dosta angažovana, nema razloga mnogo da paniči. To ne znači da joj se ova situacija sviđa, ali se, izgleda, psihički pripremila da neće raditi još ovoliko.

Ona je iskreno poručila šta bi bilo da ju je ova kriza zbog kovida-19 “zakačila” na početku karijere, pa je i to jedan od razloga što razume svoje kolege. Sticajem okolnosti, pevačica je otvorila vlog koji ima na Jutjubu, pa je pronašla sebi razonoru, ali i kontakt s ljudima.

– Veliki broj ljudi nešto kao komentariše, kao sramota me je da priznam da to radim zbog para. Ne radim to zbog para, baš je iz zabave, ispostavilo se da se ljudima sviđa i to je to, ne bih ja to nazvala svojom profesijom. Bilo mi je užasno dosadno, nedostaju mi prijatelji, putovanja, moja publika. Ja sam spremna na to da znam da neću raditi do leta ili jeseni sledeće godine, možda će se desiti neki mikro koraci. Nisam optimista, izvinite, volela bih da me nešto iznenadi – rekla je Šerifovićeva u “Premijeri”.

pročitajte još

Marija je komentarisala novac koji su neke od njenih kolega dobile od država, u visini od 90.000 dinara. – Bih bila licemer ako bih rekla da mi to treba, ja bih se odrekla u korist nekog drugog. Ali ima mojih kolega kojima to treba. Postoji mali broj kolega koji su bili pametni i mudri da neki novac i sačuvaju. Da se meni ovo dogodilo sa 25 godina, verovatno bih išla kod Verice i ona bi mi kuvala i bilo bi mi super, ali ne bih bila samostalna – ispričala je Marija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike