Slavuj iz Mrčajevaca priredio fanovima veliko iznenađenje: Za hit pred koncert snimio i spot! (VIDEO)

05.10.2022

16:59

1

Uskoro će proslaviti 50 godina karijere, što ga posebno čini srećnim

Slavuj iz Mrčajevaca priredio fanovima veliko iznenađenje: Za hit pred koncert snimio i spot! (VIDEO)
Miroslav Ilić - Copyright Miroslav Ilić, Youtube screenshot „Hype music"

Miroslav Ilić će 10. decembra u Štark Areni proslaviti 50 godina karijere - koncertom, pa tako i u društvu brojnih fanova koji ovaj datum svakako željno iščekuju. Takođe, s timom „Hype" produkcije i pod palicom Saše Mirkovića je odlučio da ih sve iznenadi i pre decembra.

Pevač je, naime, na jedinstven način otpevao u novom aranžmanu pesmu Predraga Tozovca „Siromah sam, al' volim da živim", a za tu numeru je snimio i spot.

Inače, Ilić „za pojasom" ima više od stotinu pesama od kojih je većina vremenom postala i „evergreen" hit, baš kao što i nova obećava.

- Kada sam ušao u ovu džunglu od zanata, nisam znao da ću se toliko zadržati. Mislio sam da će to ići godinu po godinu... Često sam razmišljao o tome da li ću doživeti penziju kao pevač i eto, danas slavim 50 godina. Mislim da sam ostavio nešto lepo iza sebe - istakao je nedavno u „Premijeri - Vikend specijalu" Miroslav, povodom velikog jubileja.

Podsetimo, njegov koncert će biti održan 10. decembra u 20 sati. Publiku, piše „Hype" čeka prava poslastica, a karte su dostupne na Ticket Vision i tickets.rs prodajnim mestima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike