Neda Ukraden o detaljima poznanstva sa Gadafijem: Bilo je treme! Rekao je da tu moju pesmu zna

19.10.2022

08:08

0

Pevačica uskoro objavljuje autobiografiju u kojoj će izneti mnoge pikanterije

Neda Ukraden o detaljima poznanstva sa Gadafijem: Bilo je treme! Rekao je da tu moju pesmu zna
IMG-1f5e4fc3f986f222e65c231c2c58f4ae-V - Copyright Privatna arhiva / Promo / Neda Ukraden

Neda Ukraden završila je autobiografiju "Zora je" čija se promocija uskoro očekuje, a osim o burnim ljubavima i karijeri otkrila je i detalje njenog poznanstva sa Muamerom el Gadafijem.

- Kada sam upoznala Gadafija, bilo nas je 106, bila je to neka kulturna delegacija. Primio nas je u taj neki veliki šator, koji je bio sjajan i svilen. Bilo je neko dvorište, neka njiva. Slušali smo dosta o njemu, a on dolazi kao neki ''beduin'', mi vidimo stvarno Gadafi. Imamo i sliku od tada, mi smo se zvanično i predstavljali tamo, a trema je bila baš prisutna - ispričala je pevačica, a zatim dodala:

Profimedia
Muamer el Gadafi

- Govorila sam o sebi po nešto, otpevala sam deo mog najvećeg hita ''Zora je svanula'', a on je rekao da zna tu pesmu! Desilo mi se i da zvaničnik koji je dolazio, takođe je pevao i to mnogo dobro, a na kraju se ispostavilo da je studirao u Sarajevu, tamo se oženio i uz tu pesmu upoznao ljubav svog života - otkrila je Neda u Amidži šou.

Kad je reč o hitu "Zora je" koju je otpevala i pokojnom libijskom predsedniku, poznato je da ju je delimično napisala Marina Tucaković. Ona je bila Nedina saradnica, a za tu pesmu napisala je jedan, ali značajan stih.

Instagram printscreen/laccaofficial
Marina Tucaković

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali "Jovane, zora je", pa "Milane, zora je". Poslednja i konačna verzija je "Zora je". Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković, koja je napisala samo jedan stih, a to je: "Suza je iz oka kanula". Njoj je taj stih doneo više od 100.000 evra - ispričala je Neda u jednoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike