Izjave ljubavi Megan Foks šokiraju javnost: Ubij me ili mi napravi dete

27.10.2022

14:42

0

Glumica ističe da je njen partner izuzetno zgodan

Izjave ljubavi Megan Foks šokiraju javnost: Ubij me ili mi napravi dete
profimedia-0681977232 - Copyright Profimedia

Megan Foks i njen emotivni partner, muzičar Mašin Gan Keli neretko u javnosti imaju izlive ljubavi, strastvene dodire, poljupce, a ukoliko pogledate njihove fotografije na društvenim mrežama, tu priča postaje jasnija.

Njihovi fanovi neretko ističu da se ovakvi potezi para mogu okarakterisati kao bizarni, ali to Megan i Mašina ne dotiče. Tako je glumica svom izabraniku uputila niz komplimenata ispod novih fotografija na njegovom Instagram profilu:

Instagram printscreen/machinegunkelly
Megan izjavila ljubav Mašinu

 

- Nikad niko sa boljom strukturom kostiju nije hodao zemljom. Izuzetno, razorno zgodan. I još visina od 195 centimetara? Ubij me ili mi napravi dete. To su jedine opcije.

Inače, Megan i Mašin su započeli vezu 2020. godine, a oboje tvrde da ih je spojila sudbina i da su osetili „trenutnu povezanost“.

Profimedia
Megan Foks i Mašin Gan Keli

Megan je zbog ove ljubavi, za koju tvrdi da se „dešava jednom u životu“, stavila tačku na 10 godina dug brak sa kolegom Brajanom Ostinom Grinom sa kojim ima i tri sina - Nou, Bodija i Džurnija.

- On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene - otkrila je glumica za „Glamur“ prošle godine.

Podsetimo, šuškalo se i da je par raskinuo veridbu, budući da nisu objavljivali jedan vremenski period zajedničke fotografije, ali su te navode Megan i Mašin ubrzo demantovali. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike