Megan Foks i reper uživaju u ljubavi: Voleti njega je kao voleti cunami

18.11.2020

22:47 >> 21:07

0

Otvoreno su pričali o svom odnosu i vezi

Megan Foks i reper uživaju u ljubavi: Voleti njega je kao voleti cunami
Copyright Megan Foks i njen novi dečko, Foto: Profimedia

Glumica Megan Foks (34) i američki reper Mašin Gan Keli (30) smatraju svoj odnos odnos specifičnim i retkim, o čemu su oboje pričali za časopis „Nylon”.

Keli je priznao da ga je ljubav prema Megan navela da uspori tempo i više brine o sebi.

– Sada se ne podstiče ljubav, nego upravo suprotne stvari: izolacija, dehumanizacija, razdvajanje. Zato je važno naći nekoga ko može da vam pomogne da usporite i da učini da se osećate sigurno, jer se u svakom trenutku možete slomiti – izjavio je Keli, a Megan je dodala da nikad nije pokušala da ga kontroliše.

– On u meni nalazi snagu da izbegne sopstvene samodestruktivne tendencije. I tako sam mu ja korisna, jer ne verujem da bi on radi sebe samog brinuo o sebi – rekla je glumica i dodala da je njihova konekcija „mitskih proporcija”, a veza koju imaju nešto što se „dešava samo jednom u životu”.

– Voleti njega je kao voleti cunami ili šumski požar. Intenzitet spajanja sa njim je razoružavajuć, a opasnosti koje nosi sa sobom toliko moćne, ali i jake da nemam drugog izbora osim da se predam sa poštovanjem i zahvalnošću – izjavila je ona.

Glumica i reper upoznali su se na snimanju filma „Midnight in the Switchgrass”, a Megan je priznala da joj se on dopao na prvi pogled i da je odmah osetila povezanost između njih.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve čari Sergeja Polunjina, buntovnika u baletankama: Nosi tetovažu kolovrata na grudima, a mračnu prošlost u očima (FOTO)

Prošlo je 16 godina otkako su svi bili zaljubljeni u nju: Čuvena “Rubi” se uopšte nije promenila (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike