Svi detalji veridbe Megan Foks i Mašin Gan Kelija: „Šta smo tražili, to smo i dobili!" (VIDEO)

13.01.2022

09:32

0

Reper se, inače, zakleo kako tako nešto nije za njega. Zatim, u njegov život je ušla glumica i „zaustavila mu pamet"

Svi detalji veridbe Megan Foks i Mašin Gan Kelija: „Šta smo tražili, to smo i dobili!" (VIDEO)
megan profimedia-0607737927 - Copyright Profimedia

Megan Foks i Mašin Gan Keli „podigli su vezu na viši nivo"! Reper je, naime, rešio da zaprosi glumicu - sve se odvilo 11. januara, kako je buduća mlada otkrila na svom Instagram profilu, a prenose strani mediji. Inače, on se svojevremeno zakleo kako se nikada neće zaljubiti, te da ovakve stvari nisu za njega. 

„Okrenuo je novi list" pošto je Megan ušla u njegov život. 

Šta smo tražili, to smo i dobili!

- U julu 2020. smo sedeli ispod ovog drveta, banjana. Tražili smo magiju... Nismo imali pojma šta nas sve čeka, u tako kratkom vremenskom periodu. Nesvesni koliko će na vezi morati da se radi, koliko žrtvovanja ljubav traži...

- Nekako, godinu i po kasnije, pošto smo zajedno i dotakli dno, smejali se kao nikad do sad, pitao me je da se udam za njega. I, kao u svakom prethodnom, ali i budućem životu, rekla sam „da" - potpisala je ona romantični snimak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

- Zatim smo pili krv jedno drugog - iznenadila je, uz datum kada se odvila veridba. 

Detalji

Među prvima im je čestitala Kim Kardašijan. 

Par se u javnosti pojavio u junu 2020, međutim, prvi susret se odvio nekoiko meseci ranije, na snimanju „Midnight in the Switchgrass". 

- Kamp prikolice su nam bile jedna do druge, pa sam dane proveo na stepenicama, ne bih li je prvo video - rekao je Keli u julu 2020. u okviru podkasta „Give them Lala... With Randall". 

- Ima prelepe oči - dodao je tada. 

Megan Foks Profimedia
 

- Čim su nam se pogledi sreli, znala sam da smo srodne duše. Bukvalno smo dve polovine iste duše. Mislim da sam mu to odmah rekla. Sve je delovalo ispravno, od samog početka - nadovezala se glumica. 

Par važi za jedan od kontroverznijih, jer ne propuštaju priliku da razmenjuju nežnosti i kada su na crvenom tepihu, pa brojni tamošnji mediji imaju dosta i eksplicitnog materijala, s njih dvoje u glavnim ulogama.

Tokom MTV VMA dodele nagrada, ona i Kortni Kardašijan su „prozvale" repera i bubnjara Travisa Barkera budućim očevima svoje dece - a to je i te kako bio „bum". 

Od malih nogu...

Mašin Gan Keli je priznao tokom intervjua za „GQ" kako je kao mlad imao poster „Transformersa" u spavaćoj sobi, na kom je bila ona. 

Megan Foks i Mašin Gan Keli Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike