Ognjen Amidžić iza sebe već ima jedan propali brak: I posle prvog razvoda napravio je isti potez kao sa Danijelom!

13.07.2022

13:17

4

Malo njih se seća kako izgleda prva supruga voditelja - Milica Marković

Ognjen Amidžić iza sebe već ima jedan propali brak: I posle prvog razvoda napravio je isti potez kao sa Danijelom!
Ognjen Amidžić - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska saopštili su danas, 13. jula, da su odlučili da se razvedu posle deset godina braka, što je mnoge šokiralo.

Iako nisu detaljisali o razlozima rastanka, osim da nije reč o trećoj osobi, o njihovoj ljubavi se ranije mnogo govorilo, kao i o privatnom životu Amidžića.

ATAImages/ G.G.
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

Mediji su više puta pisali tokom njegovog braka sa Danijelom i o Ognjenovom razvodu od prve supruge, voditeljke Milice Marković.

Ognjen je Milicu upoznao dok je bila angažovana na televiziji Pink u informativnoj redakciji. Markovićeva danas ne radi u novinarstvu, već je svoju karijeru preusmerila ka korporativnom svetu.

Milica i Ognjen venčali su se u junu 2006. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Njih dvoje sklopili su i crkveni brak u manastiru Kaona kod Šapca, a svadbeno veselje je upriličeno nekoliko dana kasnije i u jednom restoranu srpske prestonice.

Milica Marković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Milica Marković

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim, moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica.

Kao i sada, i tada po okončanju prvog braka, par se javno oglasio saopštenjem u kom su naveli da je razlog za razvod taj što im se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike