Ognjen Amidžić se razvodi posle decenije ljubavi, a evo oko čega se najčešće svađao sa ženom! (VIDEO)

13.07.2022

09:40

2

Par je u saopštenju istakao da će najpre zbog sina Matije ostati u dobrim odnosima

Ognjen Amidžić se razvodi posle decenije ljubavi, a evo oko čega se najčešće svađao sa ženom! (VIDEO)
Copyright Danijela Dimitrovska, Ognjen Amidžić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić su rešili da se rastanu posle 10 godina braka. Ovu odluku su doneli udruženim snagama i u saopštenju za medije istakli kako će ostati u dobrim odnosima i nastaviti da udruženim snagama učestvuju u odrastanju sina Matije, kog su dobili krajem novembra 2013. godine.

Ognjen je, inače, u velikom intervjuu za 24sedam početkom ove godine ispričao oko čega se najčešće sporečka sa suprugom:

- Normalno da se desi. Ne valja da je sve baš tako savršeno. To su sitne rasprave, neslaganja... Posvađamo se najčešće oko moje aljkavosti (smeh). Sitnice - rekao nam je tada on, pa nastavio i o ljubomori.

- Nije toga bilo jer mi ona zaista ne daje povoda, uvek smo rešavali stvari na najbolji način. A inače jesam ljubomoran po prirodi. Ipak, mi se tako dobro znamo i imamo potpuno poverenje, da nikada nije bilo ni povoda, a ni razloga za ljubomornim scenama - tvrdio je voditelj, a više o tome možete pročitati na OVOM linku, te pogledati na snimku koji sledi.

„Kad pronađeš pravu..."

Čuveno lice „Amidžija" je, podsetimo, „pao" na lepoticu još kada ju je video u novinama. U tom periodu se još nisu ni poznavali, ali on je svakako bio zaljubljen, smatrajući je najlepšom ženom koju je ikada video.

- U Danijelu sam se zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju... Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve drugo dođe na svoje - ispričao je za domaće medije jednom voditelj.

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Upoznavanje je, zatim, palo u okviru snimanja njegove emisije.

- Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne - otkrio je jednom prilikom on.

Beograd-Njujork

Par se na početku veze viđao na relaciji Beograd-Njujork, a onda su rešili da stanu i „na ludi kamen", te svoju vezu krunišu bajkovitim venčanjem. Top modelu je bilo veoma važno da je otac odvede do oltara.

Sa druge strane, Dimitrovska je, svojevremeno govoreći o braku s Ognjenom, ispričala kako je ona prava „gospodarica njihove zajednice".

- Mi smo zajedno 10 godina, imamo dete i vidi se kroz funkcionisanje da li postoji emocija, a ne samo u rečima... Ja sam gospodarica u našem braku, on je to potvrdio. Matija i on se šale za to, jer me pitaju za sve, kao u hotelu - otkrila je bila u „Magazinu IN".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike