Sin Viki Miljković ima traume od jučerašnjeg napada: Noćas je imao košmare!

25.10.2022

13:29

0

Autor: Marija Mitić

Andreja Taškovića juče su napali migranti u Beogradu na vodi

Sin Viki Miljković ima traume od jučerašnjeg napada: Noćas je imao košmare!
viki (4) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa, maloletni Andrej, napadnut je juče u Beogradu na vodi od strane migranata. Dečak nije povređen, a kako je objasnio, on im je pobegao. 

Beogradska policija danas je, u saradnji sa Upravom za strance, identifikovala osobu koja je juče prišla maloletnom sinu pevačice i tražila mu novac na engleskom jeziku.

Pevačica je danas stigla na snimanje "Zvezda Granda", vidno iscrpljrna i ubledela i prokomentarisala neprijatno iskustvo kroz koje je njena porodica prošla.

- Sin ima traume, sinoć je imao košmar. To je bila grupa od četiri, pet migranta - rekla je pevačica okupljenim medijima, pa poslala poruku svima:

Antonio Ahel/ATAImages
Viki Miljković

- Jako je bitno da se narod digne zbog druge dece i starijih ljudi. U trenutku napada je pozvao mene, ali ja sam bila na snimanju i nisam mogla da se javim, pa je onda pozvao Tašketa, koji je odmah reagovao.

Podsetimo, Andreja Taškovića napala je grupa migranata juče u popodnevnim časovima. Oni su mladiću tražili novac, a kada je on obio da im da, jedan od njih je izvadio nož. Andrej je tada počeo da beži u pravcu salona Beograda na vodi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike