Napadnut sin Viki Miljković! Pevačica šokirana: Tražili su mu novac i izvadili nož

24.10.2022

18:27

2

Sve se dogodilo u popodnevnim časovima, dok je ona bila na snimanju

Napadnut sin Viki Miljković! Pevačica šokirana: Tražili su mu novac i izvadili nož
zvezde_granda_27092022_0003 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Viki Miljković je danas otišla na snimanje nove epizode emisije "Zvezde Granda" i nije ni slutila da će njen sin preživeti pravu dramu!

Naime, Andrej je napadnut od strane tri migranta, a informaciju o ovome je Viki dobila od supruga Tašketa dok je bila na snimanju.

Antonio Ahel/ATAImages
Viki Miljković

- Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno ostala sam u šoku - kaže za "Blic" Viki i opisuje šta se sve desilo:

- Andrej se vraćao sa treninga i grupa od troje migranta ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož. U tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante - objašnjava pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković sa suprugom Tašketom

- Sreća je što je Andrija aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - ističe Miljkovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike