Ceca ogorčena zbog napada na sina Viki Miljković: To je strašno, nikada ne znate kada ćete naleteti na migrante ili psihopate!

25.10.2022

13:10

0

Autor: Marija Mitić

Maloletni Andrej, pevačicin kum, napadnut je juče u Beogradu na vodi

Ceca ogorčena zbog napada na sina Viki Miljković: To je strašno, nikada ne znate kada ćete naleteti na migrante ili psihopate!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Juče je u Beogradu na vodi, od strane migranata napadnut sin Viki Miljković, maloletni Andrej Tašković, a napadač je danas i identifikovan.

Njena kuma Ceca Ražnatović ogorčena je zbog svega što se desilo.

- To je strašno i ovo nije prvi slučaj kada su migranti u pitanju, pogotovo kada su deca u pitanju. Znam mnogo slučajeva devojaka koje ne smeju da se vraćaju sa fakulteta kada imaju kasno predavanja jer se oni kreću u grupama - kazala je Ceca za medije.

Antonio Ahel/ATAImages
Viki Miljković

- Moja deca su odrasla, za Veljka se naravno ne plašim, a što se Anastasije tiče oprezna je kao i svaka druga devojka. Vi nikada ne znate da li ćete naići na migrante ili na psihički poremećenu osobu - dodala je pevačica.

Na pitanje da li se plaši za sebe imala je jasan odgovor:

 - Ja nigde ne izlazim i slabo se krećem, samo radim. Što bi rekao pokojni Ekrem Jevrić - ‘kuća po’s’o, pos’o kuća -  zaključila je Ceca za medije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike