Viki Miljković bez šminke i sa naočarima za vid: Pevačica pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju

22.10.2022

15:26

0

Ona je zagovornica prirodnog izgleda, a sa pratiocima je podelila fotografiju iz svakodnevnice

Viki Miljković bez šminke i sa naočarima za vid: Pevačica pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju
viki (2) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Većinu naših poznatih ličnosti uvek možemo videti u elegantnim izdanjima. Uvek tip-top sređeni, a retko ko od njih se usuđuje da pokaže onu svoju prirodnu stranu, što zbog bojazni da će naići na negativne komentare, ali i zbog toga što javna scena uvek zahteva eleganciju. 

Viki Miljković, ipak nije jedna od njih. Ona je bez ikakvog ustručavanja pokazala svoje prirodno izdanje, bez šminke i sa naočarima za vid

Instagram printscreen/viki_miljkovic
Viki Miljković bez šminke

 

Pevačica i te kako drži do prirodnog izgleda, redovno se neguje kada je koža lica i tela u pitanju i pobornik je tretmana koji održavaju mladost i jedrinu.

Vitkim telom i dobrom linijom može da se pohvali i danas, a za to su zaslužni redovno vežbanje, ali i kvalitetna i prirodna kozmetika.

Inače, Viki je nedavno pričala o svom detinjstvu i tada je priznala da je bila pravi zvrk, veoma živahna i nemirna, pa je često umela da pravi začkoljice kako svojim vršnjacima, tako i odraslima.

- Jako poslušna sam bila, ali isto kao što je danas i moje dete, izuzetno živahno. Nisam bila od one dece koje postaviš negde i nađeš ih tu, već me nađu na plafonu. Samo sam bila vesela i razdragana. Jesam pravila raznorazne gluposti, ali samo iz razloga da bi nekoga nasmejala, napravila neko iznenađenje, jednostavno sam volela puno da se šalim, ali i da plašim ljude - kazala je pevačica za „Grand Online“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike