Metju Peri je imao strah od ljubavnih veza jer su ga žene iskorišćavale: Sledeća mora da ima svoje bogatstvo!

20.10.2022

20:28

0

Autor: Marija Mitić

Glumac je naveo i niz drugih uslova koje mora da ispunjava njegova nova izabranica

Metju Peri je imao strah od ljubavnih veza jer su ga žene iskorišćavale: Sledeća mora da ima svoje bogatstvo!
Metju Peri - Copyright Profimedia

Glumac Metju Peri nedavno je otkrio da se u prošlosti ‘opekao’ na žene koje su samo htele njegov novac, pa se tako plašio da će ga one sledeće, u budućnosti, uništiti.

Glumac se potpuno otvorio o traženju ljubavi i borbi sa zavisnošću, pre nego što su njegovi memoari ‘Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar’ objavljeni.

- Toga sam se bojao. To je ono što ja manifestujem, nešto što nije u redu s njima. I onda prekinem sa njima. Ali ne može sa svima biti loše. Ja sam "zajednički razlomak". Prvi sam odlazio jer sam mislio da će me uništiti - rekao je za People.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Metju Peri

Holivudski glumac istakao je i da sada traži partnerku koja ima svoje bogatstvo, što je za njega ‘prilično ključna komponenta’.

- Nekoliko puta sam se opekao na žene koje su samo htele novac, ne mareći ustvari za mene. To se događa češće nego što mislite - kaže Peri kojem je takođe važno da partnerka ‘ima smisla za humor, te da je brižna i lepa spolja i iznutra’.

- Sledeća osoba koju ću stvarno shvatiti ozbiljno je neko u koga ću biti zaljubljen i neću se plašiti stvari koje su me pre plašile - rekao je uvereno glumac koji je takođe otkrio i da je njegova borba s zavisnošću postala toliko teška da je ‘skoro umro‘, no sada je uveren u svoju apstinenciju.

Profimedia
Metju Peri

- Više se ne bojim ljubavi tako da, neka se sledeća devojka sa kojom ću izaći pripazi - našalio se čuveni Čendler, dodajući i da smatra da bi bio ‘odličan otac‘.

- Stvarno želim decu - zaključuje glumac.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike