Sara Jo objavom zaintrigirala sve: Komentari ne prestaju, svi se pitaju da li se verila! (FOTO)

13.10.2022

18:44

0

Pevačica je već neko vreme u srećnoj vezi, koja bi mogla uskoro da se kruniše brakom

Sara Jo objavom zaintrigirala sve: Komentari ne prestaju, svi se pitaju da li se verila! (FOTO)
Sara Jo i Žiga Sotlar - Copyright Instagram printscreen/sarajoofficial

Sara Jovanović, poznatija pod umetničkim imenom Sara Jo, u vezi je već neko vreme sa slovenačkim plesačem Žigom Sotlarom, o čemu je 24sedam prvi pisao. Osim što užuvaju u ljubavi, oni često i sarađuju, pa dosta vremena provode zajedno. Zato i nije čudno da je pevačica već počela da razmišlja o sledećem koraku u njihovom odnosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Naime, ona je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju sa Žigom koja je nastala u Piranu, primorskom mestu u Sloveniji. Njih dvoje su sedeli na stenama pored mora, uživali u zalasku sunca, a opis koji je pevačica postavila mnoge je zaintrigirao.

- Sara So uopšte ne zvuči loše - napisala je ona, pa tako stavila do znanja da razmišlja o udaji, što su mnogi pretpostavili u komentarima.

"Imaš li nešto da nam kažeš?", "Zumirala sam ti ruku, što da krijem", "Opa!", "Sjajno zvuči Sara So" - bili su samo neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara je, inače, nedavno izjavila da njima dvoma ne predstavlja problem što žive u dve države, te da im veza i ne deluje kao da je na daljinu.

- Nikad nisam daljinu doživljavala na toliko dramatičan način. Ako postoji čvrst, čist odnos, da možete da se organizujete, da ćete naći strpljenje. Ume da bude i te kako teško, pogotovo kada su jake emocije, zaljubljenost. Ali nađe se i strpljenje za sve to. Trenutno i ne deluje kao veza na daljinu, pošto je Žiga više u Srbiji nego u Sloveniji - rekla je Sara pre nekoliko nedelja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike