Rasta će imati jake goste na Music Week-u: Sprema se luda žurka!

25.08.2022

09:40

0

Brojni popularni izvođači nastupaće na ovom festivalu

Rasta će imati jake goste na Music Week-u: Sprema se luda žurka!
Music Week 1 - Copyright Music Week Photo team

Belgrade Music Week festival počinje sutra, u petak 26. i trajaće do nedelje 28. avgusta, budući da je prvobitni prvi festivalski dan - četvrtak, zbog loših vremenskih uslova pomeren na nedelju. Festivalski program za petak i subotu ostao je nepromenjen, dok će Cobi, Rasta, Angelina, Sara Jo i Inas umesto četvrtka, nastupiti u nedelju.

Music Week Photo team
Music Week

Specijalno za svoj nastup na Belgrade Music Week-u u nedelju, Rasta će festivalske fanove obradovati specijalnim gostima, među kojima su Cobi, Corona i Zera. Rasta i Cobi su dvojica izvođača koji su dugi niz godina prisutni na našoj sceni, a obojica su poznati po tome da često uvode nove trendove i donose potpuno novu mešavinu različitih muzičkih žanrova. Njih dvojica imaju i dve izuzetno popularne pesme zajedno “Sreća” i “Mala” a publika Music Week festivala vrlo verovatno moći će da ih čuje uživo ovog puta.

Rasta je u svojoj karijeri sarađivao sa brojnim poznatim izvođačima, među kojima se između ostalog nalaze i Korona i Zera, te sudeći po izboru specijalnih gostiju za svoj nastup, postoje velike šanse da se sa Ušća čuju i pesme “Crni mercedes” sa Coronom i “Moj broj” sa Zerom.

Music Week Photo team
Music Week

Na ovogodišnjem izdanju Belgrade Music Week-a koji će biti održan od 26. do 28. avgusta, nastupiće još i 26. avgusta: DJ Mike Ride, Indodjija, Djexon i Coja, Zera, Corona & Rimski, Gazda Paja, Crni Cerak & Lacku i Nucci i Voyage, u subotu, 27. avgusta: DJ Blair Lea, Nikolija, Devito, Relja, Klon, Teodora i finalisti jednog popularnog šoua, dok će pored Raste u nedelju, 28. avgusta na binu izaći Cobi, Sara Jo, Angelina i Inas... Festivalski program počinje svakog dana u 19 časova.

Od danas su u prodaji ulaznice sa novim cenama, te tako mogu da se nabave regularne dnevne ulaznice po ceni od 890 dinara, FAN PIT dnevne ulaznice 1.090 dinara, dok VIP dnevna ulaznica iznosi 1.590 dinara. U prodaji je i regularan paket ulaznica koji košta 1.690 dinara, ali i VIP paketi ulaznica koji su 3.390 dinara. Karte mogu da se nabave putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike