Umem da budem teška i naporna! Mirka o nesuglasicama sa Vujadinom: „Mora li svako jutro da počne tvojim dranjem“

22.10.2022

19:31

0

Svađe su neminovne, ali uprkos svemu, oni uspevaju da nađu zajednički odnos

Umem da budem teška i naporna! Mirka o nesuglasicama sa Vujadinom: „Mora li svako jutro da počne tvojim dranjem“
saulic_vencanje_24092022_0307 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je kakav odnos ima sa emotivnim partnerom Vujadinom Savićem u četiri zida, kako rešavaju nesuglasice i da li uopšte među njima postoje svađe.

- Sa čim muškarci kod tebe najteže izlaze na kraj? - glasilo je pitanje voditeljke Sanje Marinković za Mirku.

- Umem ja da budem teška i naporna. Trudim se da osvestim sve te mane i unutrašnju težinu. Kad vidim na licu neke osobe da sam preterala, ja gledam da prikočim. Vujadin ume da mi govori: „A što ja već 13 godina ulazim s tobom u raspravu kad znam da nema kraja? Bolje mi je da kažem: „U redu je“. Onda ja kažem da ću mu dati prostora da i on nešto kaže, jer istina je negde između. Daleko je od toga da sam ja savršena... - otkrila je Mirka, a onda priznala i kako izgledaju jutra u njenom domu:

ATAImages/Antonio Ahel
Mirka Vasiljević

- Ne morate da znate kako izgleda jutro u mojoj kući. Ja se derem da ćemo da zakasnimo u školu. Vujadin se buni, kaže: „Mora li svako jutro da nam počne tvojim dranjem?“ - kazala je Mirka u emisiji „Magazin In“.

Podsetimo, u medijima su se pojavile priče da je Vujadin vikao na Mirku dok su šetali crvenim tepihom jednog prestoničkog događaja , ističući da ne želi da se fotografiše sa njom. Međutim, glumica kaže da ta situacija uopšte nije neuobičajena, s obzirom na to da Savić ne voli privatne stvari da deli sa medijima. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirka Vasiljević

- Vujadin i ja smo bili na premijeri, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sam i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se fotografiše i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - zaključila je Mirka za „Blic“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike