Mirka odgovorila na priče da je Vujadin pred svima urlao na nju: On voli samo kad je na travi za fudbalske terene i ja to poštujem!

21.10.2022

09:54

0

Glumica je u kratkim crtama prepričala sporni događaj, pa naglasila da njoj tu - nije ništa bilo strašno

Mirka odgovorila na priče da je Vujadin pred svima urlao na nju: On voli samo kad je na travi za fudbalske terene i ja to poštujem!
kids_fest_03102018_0014 - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Dok se uveliko bruji o tome kako je Vujadin Savić pre svima navodno urlao na Mirku Vasiljević, sa namerom da izbegne fotografisanje na crvenom tepihu jednog prestoničkog događaja, glumica se oglasila pa ispričala kako njoj tu ništa nije bilo tako strašno.

- Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost - počela je Mirka za „Blic", pa nastavila o izvesnoj premijeri filma kada je, kako prenose domaći mediji, Savić podviknuo: „Beži, bre, od mene", o čemu više možete čitati na OVOM linku.

„On takve stvari ne voli!"

- Vujadin i ja smo bili na premijeri, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sam i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se fotografiše i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - zaključila je Vasiljevićeva za pomenute medije.

Podsetimo, svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotografišu se za predstavnike sedme sile, a onda i uživaju u filmskom ostvarenju.

Ovaj protokol se, navodno, fudbaleru nikako nije dopao, pa je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut.

Mirka Vasiljević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike