Brena otputovala iz Srbije i sad s Bobom ovde uživa! Nazdravljaju povodom njenog rođendana dok se čestitke nižu! (FOTO)

20.10.2022

12:30

0

Pevačica je na Floridi proslavila 62, ne skidajući osmeh sa lica

Brena otputovala iz Srbije i sad s Bobom ovde uživa! Nazdravljaju povodom njenog rođendana dok se čestitke nižu! (FOTO)
Lepa Brena i Boba Živojinović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Sudeći po njenom Instagramu, Lepa Brena je za svoj 62. rođendan otputovala iz Srbije na Floridu. Društvo joj je, naravno, pravio suprug Boba Živojinović, s kojim je nasmejana i nazdravila ovim povodom.

Pevačica je fanovima pokazala i kakav su obrok njih dvoje odabrali, ali posebnu pažnju privukla je jednom od čestitki koje su stigle na njeno ime.

- Želim ti da ove duge noge obilaze svet još bezbroj puta. Koračaj ponosno kao i do sada - poručila je na pomenutoj društvenoj mreži Sanja Đorđević svojoj koleginici uz fotografiju za koju su ispozirale u kupaćim kostimima, pokazujući svoje dobro poznate duge noge.

Podsetimo, Brena je jednom prilikom ispričala kako gleda na rođendane, te priznala da nije veliki ljubitelj istih.

- Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena, kao ja, nastajeće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam, jer sam svesna svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Još realno i racionalno razmišljam o životu i uživam u postignućima i ciljevima koje sam sebi postavila. Srećna sam kada moja deca realizuju svoje ciljeve i kada sve ide svojim normalnim tokom, kada Boba i ja imamo naše planove... Funkcionišem po sistemu da pevam, ali da za pojas zadenem (smeh). Radim, a onda postoji i razlog i da se radujem godišnjem odmoru. Inače, nisam ljubitelj svojih rođendan, više volim tuđe i dečije rođendane. Jedino mesto na kojima volim da sam u centru pažnje jesu moji koncerti, sve drugo mi je previše - kazala je za „Story" pevačica, pa dodala da zato više uživa u mirnijim slavljima.

- Više nemam potrebu za tim. Zato i ovaj rođendan proslavaljam sa Bobom uz lep ručak i fantastično vino. Godine mi lepo stoje, srećna sam - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike