„Beži, bre, od mene!" Vujadin urlao na Mirku naočigled svih? Drama o kojoj se priča!

21.10.2022

06:40

3

Par je ruku pod ruku došao na jednu filmsku premijeru, a onda je nastala svađa

„Beži, bre, od mene!" Vujadin urlao na Mirku naočigled svih? Drama o kojoj se priča!
Mirka Vasiljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pojavili su se nedavno zajedno na jednoj filmskoj premijeri u Beogradu, međutim scena koja je nastala pred odlazak na crveni tepih nema koga nije iznenadila. Navodno, fudbaler je glumici napravio scenu zato što nije imao ni najmanju želju da se fotografiše, što je u neku ruku bila i obaveza svih zvanica - da ispoziraju pred reporterima pre nego što uđu u salu.

Prema daljim navodima, kada ga je izabranica zamolila da pred objektive stanu zajedno, on je počeo da urla naočigled svih, prenose domaći mediji pisanje „Srpskog Telegrafa". Sve vreme je bio rezervisan, namršten i ljut. Sa namerom da u potpunosti izbegne fotografisanje, u jednom trenutku je i odmahivao rukama.

- Beži, bre, od mene. Ne zanima me to - vikao je, bez obzira što su bili okruženi narodom.

Mirka ga je nešto zatim odvela iza stuba, objašnjavajući mu kako bi, na kraju krajeva, bilo i lepo da imaju zajedničke fotografije, ali on od svoga nije odstupao.

Glumica je svakako ispozirala, a dok se to odvijalo, fudbaler je samo nestao u masi zvanica. Bez obzira na neprijatnost, brzo je nabacila osmeh na lice, sakrivši tako i to da je htela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su videli svi koji su se našli u blizini.

Mirka Vasiljević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike