„Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe!" Đoletu ne smetaju Vesnine provokativne kombinacije: Kad zevaju, znači da je poželjna!

21.10.2022

09:23

0

Denser naglašava da nije ljubomoran i da oni inače takve momente nemaju

„Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe!" Đoletu ne smetaju Vesnine provokativne kombinacije: Kad zevaju, znači da je poželjna!
Copyright M.M./ATAImages

Đole Đogani voli kada mu je žena Vesna provokativno odevena i to uopšte ne krije. Svestan toga kakvu ženu ima pored sebe, podržava je u tome, a kada primeti da je gledaju kako muškarci, tako i žene - kod njega to budi posebno zadovoljstvo.

- Volim kada moja Vesna pokazuje telo i kada je zgodna. I volim kada je svi gledaju i muškarci i žene. Kada zevaju u nju, znači da je poželjna, zgodna i lepa. I onda je i ona zadovoljna. Meni ne smeta kada je gledaju. Uvek sam uživao kada u nju gledaju i žele je. Ja znam da je Vesna samo moja i to je to - kazao je denser, prenosi „Republika", a on je nastavio o tome koliko i sam uživa u lepoti svoje izabranice i kolika je u stvari privilegija imati takvu ženu pored sebe. 

- Nisam ljubomoran. Mi nemamo momente ljubomore. Uživam u njenoj lepoti i uživam kada drugi uživaju da je gledaju i žele. Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe. Mislim da je privilegija imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije - objasnio je on, dok se Vesna samo smeškala.

Ipak, ono što je Đole zamerio Vesni jesu korekcije koje je nedavno imala na licu, a radi se o hijaluronu i botoksu.

- Nisam pristalica, ja sam protiv toga. Mislim da čovek treba da stari i bude u skladu s godinama. Sve te varijante koje nisu prirodne ne volim. To je ipak samo moje mišljenje, svako radi šta voli i hoće - istakao je Đole, a pevačica se našalila kako joj pored njega nisu potrebni hejteri, o čemu više možete čitati na OVOM linku.

Vesna i Đole Đogani, ATAImages/G. G.
 

Par je, inače, posebno ponosan na sina koji je već zanimljiv devojkama, iako još nije ni punoletan.

- Prošli smo pubertet od starijeg deteta, sada ova mala ulazi. Adriano nam je prelep. Mnogo je dobar. Ja sam stroga, a Đole nije. On im daje slobodu. Adriano aktivno trenira fudbal i u sportu je. Meni prilaze devojčice u gradu, slikaju se sa mnom, a onda kažu: „Vesna, pozdravite Adriana." Otimaju se oko njega - pohvalila se ponosna majka, a poznati otac je dodao da je sinu više popuštao nego Vesna, dok je on bio svestan da je deci potrebna sloboda, kao i smernice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike