Tinejdžerke će poludeti za njim! Sin Vesne i Đoleta Đoganija izrastao u pravog lepotana (FOTO/VIDEO)

15.09.2022

09:58

2

Autor: Marija Mitić

Zgodan na roditelje

Tinejdžerke će poludeti za njim! Sin Vesne i Đoleta Đoganija izrastao u pravog lepotana (FOTO/VIDEO)
Đole i Vesna Đogani - Copyright ATAImages/ M.M.

Vesna i Đole Đogani imaju dvoje dece, ćerku Lauru i starijeg sina Adrijana, koji je već izrastao u pravog dasu. Naime, Adrijan je tinejdžer koga ne viđamo retko u javnosti, međutim, ovog leta uslikan je sa roditeljima, sa kojima se inače ne pojavljuje često.

Ekipa emisije Paparaco Lov uhvatila je porodicu Đogani ovog leta na crnogorskom primorju, a najveću pažnju privukao je upravo Adrijan. Osim što pleni lepotom i šarmom, u prvi plan dospela je njegova figura, za koju je nesumnjivo zaslužna genetika, ali i porodične navike kada je sport u pitanju.

Đole i Adrijan uslikani su na plaži, a osim što su uživali i odmarali, Đoganijevi su se bacili i na vežbe, što i ne čudi budući da se zna da se oni ceo život bave sportom. Tako su se tata i sin istezali i radili trbušnjake u pauzama između sunčanja i kupanja.

 

Kako je bio samo u šortsu za kupanje, tako se moglo videti da Adrijan, baš poput tate, već ima izvajane trbušnjake i da izgleda zaista dobro, zbog čega će tinejdžerke nesumnjivo poludeti za sinom naših poznatih densera.

Podsećanja radi, Vesni i Đoletu je Adrijan prvo zajedničko dete. Kasnije su dobili i ćerkicu Lauru, dok Đole iz prvog braka sa Slađom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike