Svađao se sa mnom i vređao me pred svima! Vesna i Đole Đogani danas žive u idili, a ranije su imali ispade

21.07.2022

10:21

0

Pevačica kaže da iako odlično funkcionišu kao par, ipak imaju momente pucanja

Svađao se sa mnom i vređao me pred svima! Vesna i Đole Đogani danas žive u idili, a ranije su imali ispade
Vesna Đogani - Copyright ATAImages/A. A.

Vesna i Đole Đogani, jedan su od najskladnijih parova na estradi. Iako u njihovom odnosu deluje sve idilično, pevačica ipak otkriva da oboje imaju tačke pucanja. 

Jedna neprijatna situacija se dogodila kada su radili na pesmi u studiju sa Markom Konom i Aleksandrom Milanovićem Kopcem. Vesna priznaje da su se njih dvoje naočigled kompozitora. 

ATAImages/ M.M.
Vesna i Đole Đogani

 

- Mi znamo kako Vesna peva. Imala je jednu situaciju. Ona je otpevala pesmu. Tada su u studiju bili Kobac i Kon. Oni su bili zadovoljni, ali ne i ja - započeo je priču Đole Đogani, a onda je njegova supruga otkrila detalje: 

- Počeli smo da se svađamo. Đole me je pitao da li sam spremna da pređem na novi nivo - rekla je Vesna, a potom se uključio Đole:

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna i Đole Đogani

 

- To nije bilo to, a Kobac i Kon me gledaju, i bili su u fazonu: "Brate, šta radiš, to pusti ženu na miru" - ispričao je Đole.

- Neprijatno je bilo u tom momentu. Pred svima me je vređao, svađa se sa mnom. Tad sam već u svojoj glavi i videla i rekla, da hajde da mu to sad izrecitujem, ali ja sam ozbiljno mislila u svojoj glavi da smo mi završili, da ću da psakujem kofere, iselim se i to je to - ispričala je Vesna u emisiji Kontrashow.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike