Krstinja prvi put nakon razvoda pokazala novog dečka! On joj priredio romantično iznenađenje: Vatromet, sveće, torta... (FOTO)

26.09.2022

10:01

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica blista od zaljubljenosti

Krstinja prvi put nakon razvoda pokazala novog dečka! On joj priredio romantično iznenađenje: Vatromet, sveće, torta... (FOTO)
Krstinja Matanović - Copyright Instagram screenshot Krstinja Todorović

Pevačica Krstinja Todorović koja je široj javnosti postala poznata nakon velikog uspeha u takmičenju "Zvezde Granda", nedavno se razvela a potom i ubrzo uplovila u novu ljubavnu vezu.

Ona je sada prvi put na društvenim mrežama predstavila svog novog partnera, koji nije javna ličnost, a nije otkrila i njegov identitet.

Uz kratak opis u vidu emotikona deteline i srca, Krstinja je objavila sliku sa dečkom na kojoj se zaljubljeno gledaju i poziraju zagrljeni.

 

 

Inače, pevačica je pokazala i kakvo ju je romantično iznenađenje sačekalo od dragog, a najverovatnije je da je povodom obeležavanja njihove mesečnice. On joj je od sveća napisao "volim te", priredio vatromet i poklonio tortu, na kojoj piše:

- Za još dugo srećnih meseci i godina. Volim te.

Podsetimo, Krstinja je samo kratko govorila u javnosti o svojoj novoj vezi, kada je rekla:

- Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu - rekla je pevačica ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike