Krstinju ne dotiču negativni komentari na račun razvoda i nove veze: Znala sam da će biti onih koji će se radovati tome

10.10.2022

18:08

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ne dozvoljava da joj bilo šta pokvari sreću

Krstinju ne dotiču negativni komentari na račun razvoda i nove veze: Znala sam da će biti onih koji će se radovati tome
kt - Copyright Instagram printscreen/krstinja_official

Pevačica Krstinja Todorović postigla je veliki uspeh u takmičenju "Zvezde Granda", što joj je donelo veliku popularnost, nakon čega je usledila i njena potpuna transformacija. Naime, ona je uz pomoć operacije smanjenja želuca uspela da skine višak kilograma, a nakon nje se podvrgla i uklanjanju viška kože, te je tako sada prezadovoljna svojim izgledom.

Ubrzo nakon ove promene dogodio joj se i razvod, a pronašla je i novog emotivnog partnera kojeg je nedavno prvi put pokazala u javnosti. To su ipak mnogi osudili pa se tako i izjasnili na društvenim mrežama. Pevačica ipak kaže da je negativni komentari ne povređuju i da joj ne mogu pokvariti sreću.

- Ja sam bila svesna da će postojati ljudi koje će radovati tome, a i dežurni kritičari koji će to kritikovati tako da sam sebe tu isključila. Ne čitam šta se piše, poučena radnjama koje su se dešavale dok je još razvod bio aktuelan, shvatila sam da je to normalno u ovom poslu. Ne čitam komentare, uživam 100% u svojoj ljubavi – iskrena je bila zvezda “Granda“.

Instagram screenshot Krstinja Todorović
Krstinja Todorović

Krstinja kaže i da uživa u novoj ljubavi, ali i da se nije nadala da će u najtežim vremenima koja su je snašla pronaći osobu koja će joj privići pažnju i zaokupirati misli.

- Prošli odnos da je valjao trajao bi još uvek. Sada je sve drugačije, imam samopouzdanje, osećam se kao prava žena i imam uz sebe pravog muškarca - kaže pevačica koja ne krije koliko je ponovo srećna.

- Vidi se po meni da sam baš srećna i ispunjena. Ja to znam. Ljubav ne može da se sakrije i ona je pokretač svega, barem za mene, tako da kada sam na tom polju srećna sve drugo mi nekako lakše pada. Sve što mi predstoji uz to, je jedan prelep period i radujem se svemu – kroz osmeh je rekla Krstinja za Grand. Nova.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike