Neda Ukraden otkrila detalje iz autobiografije: Bile su se teške bitke, to su susreti sa velikim zverkama

12.03.2022

22:39

1

Pevačica je kroz stranice osim o karijeri, pričala i o privatnim, ljubavnim, lepim i drmatičnim temama

Neda Ukraden otkrila detalje iz autobiografije: Bile su se teške bitke, to su susreti sa velikim zverkama
Neda Ukraden - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Pevačica Neda Ukraden na muzičkoj sceni je više od pet decenija, iza nje su brojne turneje, takmičenja, festivali, ali i hitovi.

Neda je prošle godine izdala novi album, a ne krije da je oduševljava činjenica što omladina sluša njene stare hitove i što se oni pevaju i prenose sa generacije na generaciju.

G.G./ATAImages
Neda Ukraden

 

- Prijatno sam iznenađena jednom celom novom generacijom tog mladog sveta koji i tek kako zna sve hitove, ima jedan divan ukus. Meni je veliko iznenađenje što je hit moja pesma „Što ti sina nisam rodila”, to sam pevala po 3, 4 puta u toku večeri - ispričala je Neda u emisiji „Grand Parada”. 

Osim na muzici, ona već neko vreme vredno radi i na pisanju svoje autobiografije koja će uskoro ugledati svetlost dana, a sada je otkrila pojedinosti koje zanimaju njenu publiku. 

G.G./ATAImages
Neda Ukraden

 

- To nije samo o snimanju hitova za ovih 50 godina karijere, već je priča o životu jedne žene u zemlji koje više nema. Priča o privatnim, ljubavnim, lepim i drmatičnim temama. Ja nisam neko ko je imao sreće da mi daju pesmu, uđem u studio i to je to, uvek su neke bitke bile, teške bitke oko svake reči i stiha. Ima tu susreta sa velikim zverkama poput Tita i Gadafija, i nekih pikantnijih detalja, ali ne bih mnogo sada otkrivala - objasnila je Ukradenova. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike