Zorannah umislila da je filozof, pa u želji da se prenese njena "snažna poruka" prozvala novinare 24sedam: Smeta joj ono što je sama rekla!

17.06.2022

09:29

0

Htela je da prenese svoju poruku i u tome smo joj pomogli, ali se njoj nije dopao način na koji smo to uradili

Zorannah umislila da je filozof, pa u želji da se prenese njena "snažna poruka" prozvala novinare 24sedam: Smeta joj ono što je sama rekla!
Zorana Jovanović Zorannah - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, rešila je ničim izazvana da napadne javno novinare portala 24sedam i uvredljivim rečima pokušala da obavlja posao za koji nije učila školu.

Ali, da krenemo redom.

Zorana je objavila video na svom Jutjub kanalu, gde se osvrnula na to što je dobila mnoštvo negativnih komentara na račun izgleda, konkretno njenih velikih grudi. 

Pratioci na Instagramu su joj pisali kako ima "dve lopte umesto grudi", a ona je rešila da im se obrati, te istakne koliko je ponosna na sebe, da se oseća dobro u svojoj koži, a usput ispričala i ceo proces ugrađivanja silikona kroz koji je prošla. 

Printscreen Youtube/Zorannah
Zorana

Nismo se fokusirali samo na jedan deo njenog videa, već na sve o čemu je pričala, te između ostalog preneli njenu poruku da je sebi savršena i da niko nikoga ne treba da proziva zbog izgleda. 

Kao novinari, naša je odluka i pravo na koji način ćemo koncipirati naslov i učiniti da našim čitaocima bude primamljiviji, pa samim tim, ukoliko smo ih već zaintrigirali, prenećemo i poruku koju smo želeli kroz naš tekst, bez uvreda i izvalačenja iz konteksta. U ovom slučaju, poruka nije bila naša, već Zoranina, ali njoj se to nije dopalo.

Za početak, iako ništa u naslovu nismo slagali, već izneli njen stav, Zorani se to nije dopalo, te je prozvala naš portal javno na svom storiju na Instagramu. 

Youtube printscreen/zorannah
Zorana

- I onda posle mene neko pita zašto ja odbijam da snimam videe koji nisu "šalalala truć nebitni". Dakle, ti od celog videa koji ima toliko snažnu poruku u smislu "Ljudi, nemojte da gazite druge ljude, ako vidite da neko voli sebe, nemojte da ga ugnjetavate" i ostale gluposti, od svega toga izvučete "Imam 600 kubika, ja sam sebi top". Jeste bre vi normalni? Ja vas da pitam! O čemu se ovde radi, ko je ovde lud, ja ili vi?  - izjavila je Zorana, odmah nakon objavljivanja našeg teksta.

Za početak, o čemu ona tačno govori u svojim videima? Kakve to videe snima, a da nisu razonoda za njenu publiku? Da li možda u njima govori o kvantnoj fizici ili ipak o tome gde je putovala, kako se provodila i šta je brendirano kupila? I na kraju, sama je izjavila da ima 600 kubika silikona, a zbog toga su je, na njenu žalost, mnogi prozvali.

Printscreen Youtube/Zorannah
Zorana

Dalje, htela je Zorana da prenese snažnu poruku. Svaka čast. Aplauz. Ali deo svog videa posvetila je tome sa koliko godina je počela da stavlja silikone u grudi i koliko puta je to radila, te istakla da čak "i vrapci na grani znaju priču o njenim grudima". Grudi, grudi, grudi, pa tek na kraju snažna poruka. Svakako, mi smo je preneli. 

"Ljudi, nemojte da gazite druge ljude, ako vidite da neko voli sebe, nemojte da ga ugnjetavate" - izjavi Zorana u svom videu, a onda pita novinare da li su ludi, da li su normalni... Bez "ugnjetavanja", bez "gaženja". 

ATAImages/Antonio Ahel
Zorana

"Pustite ljude da imaju njihove izbore, nemojte da namećete svoje" - poručila je.

Slažemo se Zorana, pusti nas da radimo svoj posao. Na kraju krajeva, i zahvaljujući novinarima tu si gde jesi, mnogi nisu bili te sreće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike