Britni davila samu sebe?! Fanovi mole pevačicu da potraži pomoć! (FOTO/VIDEO)

01.10.2022

05:59

0

Spirsova nema koga nije zabrinula ovim potezom

Britni davila samu sebe?! Fanovi mole pevačicu da potraži pomoć! (FOTO/VIDEO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Otkako je ponovo na slobodi, te sama donosi svoje odluke, pevačica Britni Spirs je i značajno aktivnija na društvenim mrežama, posebno Instagramu. Nedavno, međutim, jedno njeno oglašavanje i nije baš bilo propraćeno onlajn ovacijama.

Naime, pop princeza je osim što je igrala za jedan snimak, takođe i naizgled davila samu sebe, bruje strani mediji, a tim potezom nema koga nije šokirala. Fanovi su je odmah posavetovali u komentarima „da je zaista vreme da potraži stručnu pomoć", međutim Spirsova se na to nije mnogo obazirala.

Britni Spirs, Instagram screenshot / britneyspears
 

- Maui i ja. Pre šest dana sam bila u prašumi i naprosto razgovarala s majkom prirodom... Topla preporuka, ona je zaista divna - potpisala je pevačica svoj snimak.

Uz još jedan, u kom je takođe izrazila svoje oduševljenje odmorom, istakla je:

- Ovo je strava, ovde želim ranije da se budim. Ovde sam generalno budna! Možda da skočim naga u vodu kasnije? Ovo je jedno veliko buđenje za mene.

Energičnim pokretima iz snimka je zatim mnoge „držala kao prikovane" za pomenutu društvenu mrežu, sve dok u jednom trenutku nije stavila ruke oko vrata i, po svemu sudeći, gušila samu sebe.

- I njene poruke mi stvaraju stres... A davljenje je isto deo koreografije? Ovo je mnogo čudno, čak i za nju - glasi samo jedan u moru komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike