„Mene su drogirali, a ko bi to smeo Džej Lo da uradi?" Britni ogorčena: Njena porodica to nikad ne bi dozvolila! (FOTO)

26.09.2022

14:10

0

Uporedivši se sa poznatom koleginicom, ponovo je okrivila svoje najbliže za sve što je godinama proživljavala

„Mene su drogirali, a ko bi to smeo Džej Lo da uradi?" Britni ogorčena: Njena porodica to nikad ne bi dozvolila! (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs se na društvenim mrežama još jednom osvrnula na strašnih 13 godina tokom kojih je njen otac Džejmi vodio glavnu reč. Pevačica se ovom prilikom uporedila sa čuvenom Džej Lo, pa istakla kako se njoj nikada ne bi dogodilo isto, jer ima ogromnu podršku porodice.

Za razliku od gospođe Aflek Spirsovu su, prema njenim rečima, najbliži i drogirali samo kako bi „nastavila da ispunjava njihova očekivanja", najblaže rečeno.

- Baš da vidim nekoga da Džej Lo kaže da sedi po osam sati dnevno, sedam dana u nedelji... Bez automobila... Menadžerski tim da joj govori da prođe kroz sve kroz šta sam ja. Šta mislite, da li bi ona to uradila? Njena porodica to nikada ne bi dopustila - pisala je Britni, pa dodala kako ju je i njen dugogodišnji tim za osiguranje savetovao da mesecima ostane kod kuće, iako tamo nije imala ni trunku privatnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Gledali bi je kako se presvlači, tušira... A najrođeniji su bili ti koji su zahtevali njen „zatvor", kao i drogiranje, pa „skidanje" s narkotika zarad zamene za „nešto bolje".

- Bila sam postala poznata po remiksima. Tako bi mi pesme u stvari bile nove. Četiri godine sam provela nastupajući u Las Vegasu, na svakih šest nedelja bih imala slobodno, a kada bih tražila da me povežu s nekim za kakav novi zvuk, rekli bi mi: „Ne"... - prisećala se dalje, dotakavši se i odlazaka na razne događaje gde je gledala kako drugi uspevaju radeći ono što ona želi, a ne da joj se.

- Moja deca su sve to gledala. Pitali su me: „Mama, što su to uradili?" Sve su mi uništili, osramotili su me, osećala sam se kao niko i ništa - zaključila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike