„Ovo je bio pravi izazov za mene!" Anabela Atijas posle duže pauze ponovo aktivna na sceni (FOTO)

18.09.2022

15:59

0

Pevačica je snimila duet sa zvezdom „Granda“

„Ovo je bio pravi izazov za mene!" Anabela Atijas posle duže pauze ponovo aktivna na sceni (FOTO)
anabela atijas nenad dmitrović (4) - Copyright Promo/AVTEAM PRO

Pevačica Anabela Atijas je u poslednje četiri godine objavila dve numere, međutim nastupa nikako nije manjkalo. Sada - stigao je i duet, sa zvezdom „Granda" Nenadom Dmitrovitćem Neconijem. Ideju im je dao zajednički menadžer, a numera nosi naziv „Ja sve, ti ne".

- Ova duetska pesma nosi jednu lepu energiju, s obzirom na to da ja još uvek nisam pevala ovakav muzički žanr, pa je ceo projekat za mene bio izazov. Necone je ovu pesmu doneo baš na lep način i čim sam je čula poželela sam da budem deo nje - objasnila je Anabela, pa dodala:

- Do sada je svaka moja duetska pesma dobro prošla i nadam se da neću prekinuti taj niz. 

Anabela Atijas i Nenad Dmitrović Neconi, Promo/AVTEAM PRO
 

Dmitrović, koji je tokom takmičenja u „Zvezdama Granda" bio u timu Đorđa Davida, dobijao je pohvale za svoje pevanje od žirija, a ostao je upamćen i po tome što se jedne subote pojavio na sceni u bermudama zbog kojih je na nagovor svog mentora depilirao noge. 

- Obzirom na to da je Anabela dugo na javnoj sceni i da ima bogatu diskografiju, imponuje mi što sam snimio ovaj duet sa njom. Ona je pravi profesionalac i presrećan sam što je došlo do saradnje - istakao je on, pa zaključio rečima:

- Anabela i ja mnogo nastupamo zajedno, energije su nam se poklopile, pesma nam se dopala na prvo slušanje i sigurni smo da će se dopasti i publici, jer je skroz drugačija od svega što se sada plasira. Muzici smo vratili neki stari „vajb".

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike