„Sve za ljubav!" Ovako sad izgleda zvezda „Granda" koja je zbog nekadašnjeg golmana Crvene zvezde otišla iz zemlje (FOTO)

16.10.2022

16:45

0

U jednom periodu su je spajali s Nemanjom Stevanovićem, pošto su bili snimili duet, međutim među njima je vladalo samo prijateljstvo

„Sve za ljubav!" Ovako sad izgleda zvezda „Granda" koja je zbog nekadašnjeg golmana Crvene zvezde otišla iz zemlje (FOTO)
Silvija Nedeljković - Copyright Silvija Nedeljković, Youtube screenshot „WildRoseInLove", „Zvezde Granda"

Silvija Nedeljković je tokom treće sezone talent-šoua „Zvezde Granda" stekla veliku popularnost. Mnogi su brzo „pali" na njen glas, a onda i osmeh.

Iako je i posle 2007. godine, pošto je osvojila sedmo mesto u pomenutom takmičenju, nastavila da se bavi muzikom - ljubav ju je malo omela.

Naime, udala se za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde, Sašu Stamenkovića, pa se s njim ostvarila i kao roditelj. Par se preselio u inostranstvo, ali Silvija je svakako ostala jedno od omiljenih imena iz muzičkog šoua.

Kada je snimila duet s Nemanjom Stevanovićem, sa druge strane, mnogi su je brzo povezali s njim. Dvojac je to, pak, brzo demantovao, objasnivši da su samo dobri prijatelji. Podsetimo, posle tek nekoliko meseci ljubavi sa Sašom ispričala je za „Blic" koliko se njih dvoje podržavaju, te to kako često putuju jedno zbog drugog - samo da bi se međusobno bodrili, prenose domaći mediji.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je nekada ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike